رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایرانشهر خبرداد:

اجرای دومین مرحله طرح آزمایشی کنترل نمک در نان نانوایی‌ ها

رئیس مرکز بهداشت ایرانشهر گفت: دومین مرحله طرح آزمایشی کنترل نمک در نان نانوایی‌ های این شهرستان، آغاز شد.
کد خبر: ۹۱۸۱۴۹۴
|
۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰

صدرایی نسب، رئیس مرکز بهداشت شهرستان ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، گفت: با توجه به مصوبات جلسه کارگروه شورای آرد و نان شهرستان و اهمیت موضوع حذف نمک از سفره، مرحله دوم طرح آزمایشی کنترل نمک در نان نانوایی ها توسط واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت با همکاری معاونت غذا و دارو در حوزه ایرانشهر آغار شد.

وی اظهار داشت: در این مرحله برای متصدیان  ۱۰ باب نانوایی پایلوت که جهت اجرای طرح انتخاب شده بودند و در مرحله اول طرح میزان نمک نان و کیفیت آرد مصرفی آنها مورد سنجش قرار گرفته بود، جلسه آموزشی برگزار شد که در این جلسه کارشناس مسئول آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه نتایج نمونه برداری های نان و بررسی های به عمل آمده را تشریح و میزان نمک مجاز در خمیر تولیدی را برای انجام آزمایشات و بررسی های مورد نیاز به متصدیان اعلام کرد.

وی ادامه داد: کلیه مراحل پخت نان از مرحله تهیه آرد، تهیه خمیر، نوع مخمرها و نحوه  پخت نان  نیز در این دوره آموزشب، توسط کارشناس مواد غذایی اداره فنی و حرفه ای ایرانشهر  به نانوایان در راستای بهبود کیفیت نان و کنترل نمک آموزش داده شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار