به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، علی بهادری جهرمی در همایش ملی نقش حقوقدانان، وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری با رویکرد ارتقای فرهنگی و حقوقی جامعه که در سالن ولایت ولایت اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در سراسر کشور حدود ۱۱هزار قاضی در حال فعالیت و رسیدگی به دعاوی و پروندههای قضائی هستند.
به گفته وی با توجه به حجم انبوهی از پرونده و دعاوی چنانچه وکلا و مشاوران قوه قضائیه در فصل خصومت یا کشف حقیقت همت گمارند تعدد پروندههای قضائی نیز کمتر خواهد شد.
رئیس مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه یادآور شد: وکلا و کارشناسان رسمی در ارتقای فرهنگ حقوقی مردم و افزایش مسؤولیتپذیری آحاد جامعه نقش مستقیمی را عهدهدار هستند و باید برای توسعه چنین فرهنگی بیش از پیش تلاش شود.
بهادری جهرمی تصریح کرد: حضور جدی نخبگان حقوقی در کمیسیونهای قضائی مجلس ضروری بوده و باید شرایطی فراهم شود که با استفاده از قابلیتهای صد درصدی فعالان این بخش، مشارکت نمایندگان وکلا در این قبیل جلسات بیش از پیش تقویت شود.
به گفته وی مخاطب اصلی بیانیه گام دوم انقلاب حاکمیت نبوده بلکه مردم و در رأس آن نخبگان جامعه هستند و وکلا به عنوان قشر فرهیخته و تأثیرگذار باید در عمل به رسالتهای خود تعهد و تلاش مضاعفی را داشته باشند.
رئیس مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه همدلی و هماهنگی ارکان مختلف فعال در توسعه عدالت را نقطه عطف دستگاه قضائی کشور دانست و افزود: افزایش این همدلی به عنوان یک اصل ضروری مورد تأکید قرار گرفته است.
بهادری جهرمی ادامه داد: بخش مهمی از نخبگان کشور در جامعه حقوقی و قضائی کشور و در مسؤولیتهای مختلف فعال هستند و باید از ظرفیت مهم نیروهای ارزشمند انسانی به بهترین شکل ممکن بهره برد.
وی بر ضرورت توجه به ارتقای مهارتی و فنی نیروی انسانی نیز تأکید کرد و افزود: وکلا و مشاوران در ارتقای جایگاه جامعه و نقشآفرینیهای ملی، منطقهای و بین المللی و ایفای مسؤولیتهای اجتماعی نقش مستقیمی را ایفا میکنند.