چهارمین جشنواره زعفران بهاباد برگزار شد

چهارمین جشنواره زعفران شهرستان بهاباد با حضور مسئولان استانی و کشوری و تولیدکنندگان این محصول در یزد برگزار شد.
کد خبر: ۹۱۹۰۱۶۹
|
۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۶
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بهاباد، محمدحسین ملانوری در مراسم افتتاح چهارمین جشنواره زعفران در آسفیچ با بیان اینکه استان یزد با ۱۷۰۰ هکتار گلخانه از حیث سطح زیر کشت رتبه سوم و از نظر تولید، رتبه دوم کشور را دارا است افزود: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و گیاهان دارویی، دو رویکرد کشاورزی در استان یزد است.

وی با اشاره به اینکه در استان یزد ما ۱۷۰۰ هکتار محصول گلخانه‌ای وجود دارد اظهار داشت: از این ۱۷۰۰ هکتار مقدار ۵۰۰ هزار تن محصول گلخانه‌ای در استان یزد تولید می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: سال جاری در زمینه کاشت پسته، برداشت ۶۰ تن پسته‌تر معادل ۲۰ تن پسته خشک در هر هکتار تاکنون در استان بی‌سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در زمینه صادرات انار نیز شرایط مطلوبی داریم و آلمان، ژاپن، ترکیه و کشور‌های عربی از بازار‌های ما هستند. همچنین استان یزد نیز به دلیل اعمال تحریم‌ها، اقدام به تولید علوفه مورد نیاز دام‌ها کرده است تا در این زمینه دچار مشکل نشویم.
وی یکی دیگر از ریکرد‌های بخش کشاورزی استان یزد را کشت گیاهان داروئی دانست و گفت: در استان یرد تاکنون گیاهان داروئی مانند زعفران، مرزنگوش، گل محمدی وزیره سبز کاشت می‌شود.

ملانوری بااشاره به اینکه سطح زیر کشت زعفران دراستان یزد ۷۳۴ هکتار است گفت: شهرستان بهاباد بیشترین سطح زیر کشت زعفران با ۴۰۰ هکتاردارد که پیش بینی میشود از هر هکتار دو و نیم تن زعفران کشاورزان بهابادی از مزارع خود برداشت کنند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه عملکرد محصول زعفران در بهاباد چهار و نیم کیلوگرم در هکتار است افزود: ثبت برند زعفران مهمترین هدف برگزاری این جشنواره است و از دیگر اهداف آن ترویج جایگزینی کشت زعفران به عنوان محصول کم آب و نیز ارتقای سطح کیفی و کمی زعفران روستای از ان است.

وی با بیان اینکه شبکه تعاونی روستائی بازوئی قوی برای کشاورزان می‌باشد افزود: بحث آموزش به متولیان کشاورزی در این شهرستان در اولویت اول ما قرار دارد و آموزش نقش مهمی در توعه محصول کشاورزان دارد که باید اجرا شود.

ملانوری با بیان اینکه استان یزد از نظر کشت روناس در کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده است گفت: ما در زمینه پسته هم در کشور رتبه دوم و سوم را دارا می‌باشیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با وجود کمبود آب مورد نیاز، در زمینه کشت محصولات کشاورزی تدابیری جدید اندیشیده است.
انتهای پیام/د 

وی ادامه داد: کشت گیاهان کم آبخواه و سازگار با شرایط شوری آب و زمین و درآمد ارزی از محل صادرات این گیاهان دو رویکرد اساسی این سازمان است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار