یک جمله از رهبر بزرگ ما پرچمدار جهان تشیع اسلام امام خمینی و آن جمله این است که در مبارزه ها باید ایمان و اعتقاد به خدا از یاد نرود.آن جهاد،آن مبارزه و آن پیکاری مقدس و پیروز است که براساس ایمان به خدا باشد.
کد خبر: ۹۱۹۹۹۵۵
|
۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰

به گزارش خبرگزاری بسیج،شهید آیت‌الله دکتر محمد مفتح در سال 1307، در خانواده‌ای روحانی در همدان متولد شد. پس از فراگیری مقدمات، راهی قم شد و در محضر بزرگانی چون امام خمینی، علامه طباطبایی و .. استفاده نموده و خود مدرسی بزرگ در حوزه گردید.
ایشان در حالیکه استادی بزرگ در قم بودند، پا به عرصه دانشگاه گذاشته و تا درجه دکترا ادامه تحصیل دادند. شهید مفتح که توطئه استعمار در جدا نگاه داشتن دو قشر دانشگاهی و روحانی، از هم را با تمام وجود احساس کرده بود، ایجاد وحدت میان این دو قشر مهم جامعه را وجهه همت خود قرار داد و در کنار آموزش و تدریس و تربیت نیروهای جوان به مبارزه با رژیم پهلوی پرداخت. در سال‌های 1340 تا 42، سخنرانی‌های او در شهرهای مختلف در روشن ساختن مواضع نهضت اسلامی و افشای چهره رژیم پهلوی بسیار مؤثر بود که با آگاهی ساواک این جلسات تعطیل و ایشان دستگیر و مورد آزار و اذیت ساواک قرار گرفت.

این دایه های مهربان تر از مادر (غربگرایان) خائن هستند

 

محبوبیت و مقبولیت شهید مفتح در میان طلاب و دانش‌آموزان موجب شد که او را از آموزش و پرورش اخراج و در سال 1347، به نواحی بدآب و هوای جنوبی ایران تبعید کنند و بعد از سپری شدن مدت تبعید نیز از ورود ایشان به قم جلوگیری به عمل آمد و ایشان با اقامت در تهران به تدریس از دانشکده الهیات مشغول شد. ایشان به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان امامت جماعت مسجد دانشگاه را عهده‌دار شد. سخنرانی‌های ایشان در مسجد دانشگاه در ترغیب نسل روشنفکر و تحصیل کرده به اسلام اثر بسزایی داشت. شهید مفتح همچنین در حسینیه ارشاد نیز به فعالیت‌های تبلیغی و علمی می‌پرداخت و پس از تعطیلی این حسینیه بوسیله ساواک، ایشان با قبول امامت مسجد جاوید در سال 1352، هسته دیگری از دانشجویان و روشنفکران را به دور خود جمع نمود. در آذر 1353 مسجد جاوید مورد هجوم ساواک قرار گرفت و شهید مفتح نیز دستگیر و زندانی شد.

یاد و خاطره نماز عید فطر سال 1357 که در قیطریه تهران و با استقبال بی‌نظیر مردم تهران به امامت شهید مفتح انجام شد در تاریخ انقلاب همیشه می‌درخشد. در خطبه‌های این نماز، شهید مفتح برای اولین بار نام امام خمینی را آشکارا بر زبان جاری و رهبری امام را مورد تأکید قرار داد و روز پنجشنبه 16 شهریور را به عنوان تجلیل از شهدای نهضت تعطیل اعلام کرد که زمینه‌ساز راهپیمایی 17 شهریور و وقایع جمعه سیاه گردید.

شهید مفتح با تشکیل شورای انقلاب از سوی امام به عضویت این شورا درآمد. سرانجام این شهید بزرگوار در روز 27 آذر 1358، هنگام ورود به دانشکده الهیات،‌ توسط گروهک فرقان هدف گلوله قرار گرفت و به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

این روز به مناسبت فعالیت و مجاهدت این شهید بزرگوار در راه تحقق وحدت میان حوزه و دانشگاه، روز وحدت روحانی و دانشجو نامیده شده است.

 

گزیده ای از سخنان انقلابی شهید

دوستان،روشنفکران،جوانان،علاقمندان به نهضت،علاقمندان به آزادی،این دایه های مهربان تر از مادر (غربگرایان) خائن هستند. عامل اجنبی هستند،دشمن ملت اند،سرسپرده بیگانه اند،اینها می خواهند با این توطئه ها بار دیگر دست و پای ما را زیر زنجیر استعمار ببرند،اما این آگاهی شماست،این بیداری ملت است که می تواند مشت محکم بر دهان یاوه گویان، بر قلم یاوه نویسان باشد و یاوه گویان را به جای خود بنشاند و این یاوه نویسان را به جای خود بنشاند.

وقتی نام آن زعیم بزرگوار امام امت برده می شود این ا حساس عشق و علاقه که به صورت آن شعار اسلامی در می آید، تمام نشانه این است که شما می خواهید بگویید ما قدرشناسیم و به هوش آمده ایم و بیدارشده ایم.

 

یک جمله از رهبر بزرگ ما پرچمدار جهان تشیع اسلام امام خمینی و آن جمله این است که در مبارزه ها باید ایمان و اعتقاد به خدا از یاد نرود.آن جهاد،آن مبارزه و آن پیکاری مقدس و پیروز است که براساس ایمان به خدا باشد.

 

ارسال نظرات