خبرهای داغ:
امام جمعه اهواز بیان کرد:

برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت برای حل مشکلات اهواز تدوین شود

امام جمعه اهواز با بیان اینکه در بیش از هزار منطقه در اهواز شاهد پس‌زدگی فاضلاب هستیم، گفت: باید برنامه کوتاه مدت و بلند مدت را برای حل مشکل اهواز تدوین کرد چراکه در اهواز پنج روز پس از بارندگی همچنان شاهد آب‌های جمع شده در خیابان‌ها هستیم.
کد خبر: ۹۲۰۰۵۱۸
|
۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷

به گزارش بسیج از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد، امام جمعه اهواز در خطبه‌های نماز جمعه امروز ۲۹ آذرماه اهواز، اظهار کرد: همه گرفتاری‌های ما از این است که به دنیا وابسته شده‌ایم. انسان‌هایی که اعتقادی به توحید و معاد ندارند، به دنیا وابسته می‌شوند زیرا اعتقاد دارند بعد از این دنیا از بین می‌روند. از طرفی ما به معاد اعتقاد داریم اما به گونه‌ای رفتار می‌کنیم که انگار معتقد نیستیم.

وی بیان کرد: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که ترسالی وجود ندارد. چرا باید بارندگی و نعمت‌های الهی تبدیل به نقمت شوند؟ اگر باران نبارد، گرد و خاک می‌شود و اگر باران ببارد تبدیل به وضعیت اخیر می‌شود. برخی کشورها ترسالی و بارندگی زیادی دارند اما دچار کمترین خسارات می‌شوند و از باران بهره‌های زیادی می‌برند.

موسوی فرد ادامه داد: برخی کشورها نیز زلزله‌خیز هستند اما کمترین خسارت‌ها را از زلزله می‌بینند. چرا وقتی در اهواز باران می‌بارد عده‌ای از مردم دعا می‌کنند که باران متوقف شود؟ این حوادث ملزومات طبیعت هستند و اگر اتفاق نیفتند دچار خسارت می‌شویم. باید بتوانیم جلوی این خسارت‌ها را بگیریم و برنامه‌ ریزی کنیم.

امام جمعه اهواز افزود: اتفاقات اخیر در اهواز محصول عملکرد ضعیف مسئولان سابق است. اکنون مدیریت استان تمام تلاش خود را می‌کند تا مشکلات به وجود آمده ناشی از بارندگی را حل کند. در چند روز اخیر تقریباً همه مسئولان تراز اول کشور از وضعیت خوزستان مطلع شدند.

وی ادامه داد: مشکلات استان خوزستان بسیار زیاد هستند اما مشکل اصلی اکنون، آب و فاضلاب است. پس از حل این مشکل باید مشکل اصلی و اولویت استان را که اشتغال است، حل کرد. اشتغال در استان خوزستان یکی از مطالبات جدی است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه مساله فاضلاب و آب‌های زیر سطحی یکی از مشکلات اهواز است، بیان کرد: استان خوزستان شریان حیاتی کشور است، برای حل معضل آب و فاضلاب آن باید استان‌های دیگر معین خوزستان شوند.

وی با بیان اینکه باید برنامه کوتاه مدت و بلند مدت را برای حل مشکل اهواز تدوین کرد، گفت: در بسیاری از نقاط کشور هر ساله بارندگی زیادی وجود دارد اما مشکلاتی که در اهواز هنگام بارندگی پیش می‌آید، را ندارند. در شهرهای دیگر خیابان‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که آب جمع شده ناشی از بارندگی فروکش می‌کند، در حالیکه در اهواز پنج روز پس از بارندگی همچنان شاهد آب‌های جمع شده در خیابان‌ها هستیم.

موسوی فرد افزود: در اهواز نه تنها در حاشیه شهر بلکه در مناطق شهری بهارستان، کیانشهر و شهرک دانشگاه نیز شاهد آب گرفتگی هستیم. باید مناطق بحران خیز اهواز را شناسایی کرد و برای مقابله با آب گرفتگی ۵۰۰ پمپ قوی مستقر شود. در بلند مدت نیز باید خیابان‌های شهر به گونه‌ای طراحی شوند که آب‌های ناشی از بارندگی، فروکش کنند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه در بیش از هزار منطقه در اهواز شاهد پس‌زدگی فاضلاب هستیم، گفت: تا چه زمانی باید مردم شاهد این گونه مشکلات باشند؟ باید با جدیت به مناطق کوت عبدالله، قلعه چنعان و دیگر مناطق حاشیه‌ای رسیدگی کرد. همه باید تلاش کنیم تا مشکلات را حل کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از سه تا چهار هزار خانوار دچار آب گرفتگی شدند، گفت: باید ستاد قوی با همکاری مردم برای حل این مشکلات ایجاد شود. برخی از این خانواده‌ها دچار مشکلات و خسارات جدی شده‌اند و باید برای جبران خسارات چاره‌ای اندیشیده شود. در صورتی که اعتباری برای اهواز در نظر گرفته شود، باید برای رفع مشکلات آب و فاضلاب صرف شود.

انتهای پیام

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار