۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:27
کد خبر : 9214688
۰۲:۰۴

۱۳۹۸/۱۱/۱۷
فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان زرند:

ایستادگی جمهوری اسلامی در مقابل استکبار به برکت خون شهداست

علی صادق زاده فرماندار زرند در یادواره شهداء در دبیرستان بنت الهدی صدر زرندگفت :جمهوری اسلامی منادی اسلام قدرتمندانه در مقابل استکبار به برکت خون شهدا ایستاده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان:علی صادق زاده فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان زرند در مراسم یادواره شهدا که با حضور مدیر، معاونان آموزش متوسطه، پرورشی، تربیت بدنی و سلامت مدیریت آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان محلی، خانواده معظم شهدا و به همت مدیر، معاونان و دانش آموزان دبیرستان دخترانه بنت الهدی صدر در نمازخانه این مدرسه برگزار شده بود، گفت: جمهوری اسلامی منادی اسلام قدرتمندانه در مقابل استکبار به برکت خون شهدا ایستاده است.

وی با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر گفت: چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی پیش روداریم که در هفته‌های اخیر، ایام‌الله‌های بزرگی را پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به دست منفورترین و شقی‌ترین انسان‌های عالم، بدرقه ده‌ها میلیونی پیکر مطهر این سردار سرافراز، پاسخ دندان‌شکن ایران به اقدام خبیثانه آمریکا، ازجمله یوم‌الله‌ها است.
صادق زاده با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری، هدف از برگزاری این یادواره‌ها را تعمیق فرهنگ ایثار، مقاومت، شهادت و صیانت آگاهانه از میراث گرانب‌های شهدای والامقام در اولین سال از گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد.

گفتنی است خاطره گویی توسط همسران شهدای والامقام عبدالمهدی مغفوری و محمد نبی محمدی و مداحی و مرثیه سرایی از دیگر برنامه‌های این یادواره بود.

                           خبرنگار:غلامرضا نورالدینی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید