کنترل هیجانات منفی مردم در برابر کرونا نیاز به آموزش دارد

بازرس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: کنترل هیجانات منفی مردم در برابر کرونا نیاز به آموزش و حمایت روانی دارد.
کد خبر: ۹۲۲۰۳۴۸
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۰


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، علیرضا آقایوسفی پیرامون برگزاری نشستی مشترک میان معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم در راستای تولید محتوا‌های آموزشی تیم‌های حمایت‌های مداخلات روانی اجتماعی (سحر) هلال احمر در راستای پیشگیری از استرس‌های ناشی از بروز کرونا در جامعه عنوان کرد: آغاز شیوع کرونا در ایران و سوابقی که از گسترش این ویروس در کشور‌های دیگر همچون چین وجود دارد به نظر می‌رسد ما با یک بحران روبرو شویم.

بازرس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: در شرایط بحرانی، سطح هیجانات منفی افزایش می‌یابد و غم و اضطراب و ترس از جمله هیجاناتی است که صحنه روانی و ذهن انسان را به شدت در سیطره خود قرار می‌دهند و این دو کارکرد منفی به همراه دارد.
وی با اشاره به این کارکرد منفی بیان کرد: این هیجانات توانایی شناختی و عقلانی راتحت تاثیر قرار می‌دهد و منجر به بیماری‌های روانشناختی و ضعف سیستم ایمنی در دراز مدت می‌شود.
آقایوسفی عنوان کرد: مردم وقتی دچار هیجانات منفی شوند سعی می‌کنند خشم و اضطراب را با هم مرور کنند مثلا در تصادف ساعت‌ها حرف می‌زنند که استرس را کم می‌کند و کارکرد خوبی دارد.

وی افزود:، اما وقتی این هیجانات مهار نشده باشد در فضای مجازی بدون نظارت یک روانشناس هیجانات منفی بزرگ می‌شوند و افرادی که این‌ها را می‌شنوند فکر می‌کنند اتفاق وحشتناک و غیر قابل کنترل افتاده است.
این متخصص روانشناس خاطرنشان کرد: وقتی بعد از دو هفته مردم نتوانند رفتار معقولی انجام دهند و به جای روش علمی ویروس را کنترل کنند از روش‌های هیجانی استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: این بسیار مهم است که مردم هوش هیجانی را به کار بگیرند و هیجان خود را کنترل کنند؛ در مورد احساساتشان در قالبی سازمان دهی شده حرف بزنند و روانشناس و مشاور و متخصص امداد روانی تا به آن‌ها کمک کند.
آقایوسفی گفت: سازمان هلال احمر مانند همیشه در خدمت هم وطنان و هم استانی‌هاست تا در کاهش استرس و هیجانات از طریق محتوا‌های روانی، آثار منفی این هیجانات را کاهش دهند.

انتهای پیام
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار