هجوم مردم آمریکا به فروشگاه‌های زنجیره‌ای از ترس کرونا

تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا 4800 و کشته ها 1600 نفر است!

تعداد مبتلایان ویروس کرونا و تلفات این ویروس بدون مرز در آمریکا به شدت بالا گرفته اما دولت آمریکا برای کنترل اوضاع و جلوگیری از ایجاد جوی روانی، آمار کشته های این بیماری را مانند تعداد کشته های نیروهای نظامی خود در پایگاه عین الاسد پنهان می کند. این در حالی است که مردم لس‌آنجلس از ترس کرونا، برای خرید بیش از اندازه اقلام مختلف به فروشگاه‌های زنجیره‌ای هجوم برده اند.
کد خبر: ۹۲۲۱۸۹۰
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲

به گزارش سپاه خبر خبرگزاری بسیج، براساس گزارش وزارت امنیت داخلی آمریکا، پس از مکزیک، کشورهای چین و هند بیشترین مهاجر را به آمریکا صادر می‌کنند؛ با توجه به افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا و مرگ اولین نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به این ویروس، دولت ایالات متحده ورود مسافران از ایران به آمریکا را محدود کرده است.

در ادامه سیاست های ایران ستیزی ایالات متحده، دولت آمریکا به دنبال گسترش ویروس کرونا در این کشور، ورود ایرانیان را محدود کرد؛ این در حالی است که فرزند دکتر معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور و سایر مسئولان در آمریکا اقامت دارند؛ بنابراین انتقال ویروس کرونا از   آمریکا به ایران هم صورت گرفته است، لذا به جای اینکه ایران از ورود آمریکایی ها به کشور جلوگیری کند، ایالات متحده دست پیش گرفته اند که پس نیفتند.   

 ایالات متحده آمریکا با جمعیت ۳۲۵ میلیون نفر به عنوان چهارمین کشور دنیا از لحاظ وسعت و سومین کشور دنیا از لحاظ جمعیت است.  آمارهای «وزارت امنیت داخلی آمریکا» نشان می‌دهد در سال 2015 میلادی،  حدود یک میلیون و پنجاه هزار مهاجر در این کشور، تابعیت دائم دریافت کرده اند.  یعنی به ازای هر 100هزار آمریکایی، 328 نفر مهاجر در این کشور زندگی می کردند.  افزایش تعداد مهاجرت ها به آمریکا از کشورهای مختلف بویژه کانون انتشار ویروس کرونا بر افزایش تعداد مبتلایان و تلفات این بیماری تاکید میکند اما دولت آمریکا به شدت اقدام به مخفیکاری و رسانه ها را کنترل  می کند.

اما دولت آمریکا شنبه ۱۰ اسفند (۲۹ فوریه) اعلام کرد، کسانی که در ۱۴ روز گذشته در ایران به سر برده‌اند، اجازه سفر به ایالات متحده را ندارند.

 مایک پنس، معاون ریاست جمهوری آمریکا ضمن اعلام خبر محدودیت سفر از ایران به آمریکا تصریح کرد که شدت هشدار مسافرتی به درجه ۴ ارتقا داده شده است.

 اقدامات تازه دولت ایالات متحده در پی آن صورت می‌گیرد که شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا (کووید ۱۹) در آمریکا افزایش یافته است؛ هرچند آمریکا اعلام کرده است که یک نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان سپرده و در مورد هویت فرد قربانی اخبار ضدونقیضی منتشر شده است. ابتدا اعلام شد که قربانی این ویروس زنی ۵۹ ساله در ایالت واشنگتن بوده است.

چندی بعد مسئول امور بهداری سیاتل و کینگ کانتری در کنفرانس خبری گفت، فردی که بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا جان سپرده، مردی ۵۸ یا ۵۹ ساله است و هنوز مشخص نیست که او چگونه به این ویروس مبتلا شده  است.

 دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا علیرغم افزایش شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا گفته ا‌ست که جای نگرانی نیست و ایالات متحده برای برخورد با هر شرایطی آمادگی دارد.

ترامپ قرار است دوشنبه (۱۲ اسفند / ۲ مارس) با نمایندگان شرکت‌های داروسازی دیدار و در باره تولید واکسن‌برای مقابله با ویروس جدید کرونا گفت‌وگو کند.

 تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا 3700 نفر و کشته ها 1600 نفر

  به گزارش شبکه «سی ان بی سی»، پلیس فدرال آمریکا، اف بی آی، دستور داده است «در صورتی که ویروس کرونا در آمریکا به صورت یک اپیدمی درآید» مواد ضدعفونی کننده دست و ماسک صورت به مبلغ ۴۰ هزار دلار در مناطق مهم سراسرکشور توزیع شود. در حالی که مواد ضدعفونی کننده دست و ماسک صورت به مبلغ ۴۰ هزار دلار در آمریکا به فروش می رود اما شبکه های خبری فارسی زبان و معاند اقدام به بزرگ نمایی مسئولان ایران از کنترل ویروس کرونا کرده و کمبود مواد و اقلام پیشگیرانه در ایران  را که از سوی برخی افراد سودجو و فرصت طلب صورت گرفته به حساب مسئولان خدوم گذاشته اند.

دولت آمریکا در ماه ژانویه ویروس کرونا را  که اکنون تحت عنوان «کووید ۱۹» شناخته می‌شود - یک اضطرار بهداشتی اعلام کرد. روز جمعه، مجموع تعداد مبتلایان به این بیماری در آمریکا ۳۴ نفر اعلام شد که انتظار می‌رود این تعداد رو به افزایش بگذارد.

هفته گذشته، مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا، ضمن اشاره به اینکه اکنون زمان برنامه‌ریزی برای کنترل اوضاع است، از بیمارستان‌های کشور خواست خود را برای شیوع اپیدمی کرونا آماده کنند.

ترامپ همچنین، قرار است در حکمی جداگانه، دستور منع صدور روادید و اعمال برخی محدودیت‌های مهاجرتی موقت علیه شهروندان هفت کشور مسلمان -ایران، سوریه، عراق، لیبی، سومالی، سودان و یمن- را صادر کند. این محدویت‌ها تا تعیین سازوکار نظارتی جدید مهاجرتی در آمریکا، اعمال خواهند شد.

 

علی اشرف خانلری

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار