علی سروش امروز در گفتوگو با خبرنگار بسیج از کرمانشاه به حضور فعال جامعه پزشکی در بحرانهای مختلف از جمله زمان دفاع مقدس، سیل، زلزله و...، اظهار داشت: هماکنون نیز با شیوع ویروس کرونا در کشور جامعه پزشکی به عنوان سربازان سلامت در بخش دولتی و خصوصی نقشآفرینی میکنند.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی برنامهریزیهای خاصی را در این رابطه داشته و 10 درصد از ظرفیت بیمارستانهای استان را برای بیماران حاد تنفسی خالی کرده و در شهر کرمانشاه بیمارستانهای گلستان و محمد کرمانشاهی (برای اطفال و کودکان) برای بیماران مشکوک به کرونا اختصاص داده است.
رئیس بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه با بیان اینکه میتوان این تهدید به وجود آمده را به فرصتی در راستای ارتقای روحیه نوعدوستی، تعاون، همکاری و همچنین رعایت بیشتر و بهتر بهداشت فردی تبدیل کرد، گفت: الان تب و تاب کرنایی خیلی شایع شده و شهروندان هر علائمی را به این بیماری نسبت میدهند و به مراکز درمانی مراجعه میکنند.
وی تصریح کرد: بهتر است با رعایت بهداشت فردی در منزل بمانند، 80 درصد مبتلایان به کرونا بدون درمان خاصی بهبود پیدا میکنند، اگر علائم شدیدتر شد با 2525 تماس بگیرند.
سروش با اشاره به مراجعه روزانه 150 الی 200 نفر به بیمارستان «گلستان» بهدلیل بیماریهای تنفسی، افزود: مردم استرس و اضطراب نداشته باشند بیش از 90 درصد از مراجعه کنندگان اصلا علائم کرونا را ندارند.
وی با تاکید بر اجتناب از سفرهای غیرضروری، افزود: مردم اگر علائمی از بیماریهای تنفسی داشتند، نگران نباشند، در خانه بمانند، مایعات مصرف کنند، از حضور در اجتماعات، دست دادن و روبوسی خودداری کنند.
سروش از مسؤولان استان نیز خواست وسایل حفاظت فردی را برای کارکنان خط مقدم سلامت فراهم کنند تا بدون استرس وظایف خود را در حق بیماران انجام دهند.