دفن محتکران در قطعه کرونایی های بهشت زهرا(س)

خبرگزاری بسیج: مارگزیده، همیشه از ریسمان سیاه و سفید می ترسد؛ اما بسیاری از دلالان در کشور ما از گزیده شدن دلالان و محتکران در زمان پذیرش قطعنامه 598 و فراز و فرود نرخ ارز در ماه های اخیر عبرت نگرفتند و در وضعیت کرونایی اقدام به انبار کردن ماسک و دستکش و لوازم بهداشتی می کنند اما بزودی با گرم شدن هوا شاهد خواهیم بود که انبارهای کالای تاریخ مصرف دار و مبالغ زیادی هزینه انبارداری و غیره روی دست دلالان خواهد ماند و سکته های کرونایی از راه خواهد رسید.
کد خبر: ۹۲۲۲۴۳۹
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۷

این روزها با وجودی که بسیاری از کارگاه ها و کارخانه ها اقدام به تولید وسایل مورد نیاز بهداشتی برای مقابله با کرونا می کنند، اما داروخانه ها و مراکز درمانی از نداشتن این کالاها رنج می برند در صورتی که این محصولات با قیمت های نجومی در بازار به وفور عرضه می شود و در حالی که عده ای با مرگ دست و پنجه نرم می کنند، عده ای دیگر، زندگی خود را در دست و پنج نرم کردن عده ای دیگر با مرگ می بینند. تا جایی که وزیر بهداشت با گلایه از این وضعیت در نامه ای خطاب به رئیس جمهور خواستار برخورد با سودجویان می شود.

البته این شرایط به یکباره بوجود نیامده بلکه به دنبال زر اندوزی و بی تدبیری و دریافت حقوق های نجومی بعضی از مسئولان در سال های اخیر ، این زخمها امروز اینگونه سر باز می کند طوری که  بسیاری از مردم از اینکه به بیت المال خسارت وارد شود دیگر احساس گناه نمی کنند. غافل از اینکه این شرایط یک امتحان بزرگ الهی است که همه دنیا را درگیر کرده اما با گرم شدن هوا آب ها از  آسیاب می افتد  و روسیاهی به محتکران و دلالان می ماند.

لازم است مروری به تاریخ انقلاب بیندازیم؛ در آخرین روزهای جنگ تحمیلی، قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل در 29 تیر ۱۳۶۶، برای پایان دادن به جنگ ایران و عراق صادر شد. قبل از این توافقنامه بسیاری از افراد با خیال تداوم جنگ و بالاتر رفتن قیمت دلار و سکه و زمین شروع به سرمایه گذاری در این زمینه ها کردند اما با پذیرش قطعنامه 598 تغییرات بسیار فاحشی در بازار ارز و بسیاری از شاخص های اقتصادی رخ داد به گونه ای که قیمت دلار و طلا و زمین به شدت سقوط کرد و بسیاری از افرادی که سرمایه خود را تبدیل به  دلار و طلا کرده بودند بر اثر شوک وارده بر بازار سکته کردند و شایع شد افرادی که پس از امضای قطعنامه 598 سکته کرده اند در قطعه ای به نام قطعه 598 بهشت زهرا(س) دفن شده اند.

   بسیاری از تحلیلگران، شرایط کنونی را مانند دوران جنگ می‌دانند. همانطور که قیمت ارز در آن دوران متکی به اقتصاد وابسته به جنگ بود، وضعیت کنونی ارز و سکه وابستگی شدیدی به مسائل سیاسی و بحران های خارجی دارد و با یک توافق به راحتی حباب آن می‌شکند.

 در ماه‌های اخیر رشد قیمت ارز چنان بالا بوده که اکنون کمتر کسی باور می‌کند ممکن است دلار و یورو پایین بیاید. همین امر باعث شده بسیاری از شهروندان بدون نیاز به دلار، به‌ دلیل حفظ ارزش پول خود، ریال را به دلار تبدیل کرده و دار و ندارشان را دست دلالانی بسپارند که به خریداران وعده می‌دهند تحریم‌های امریکا تمامی ندارد و دلار به 30هزار تومان هم خواهد رسید. شرایطی که بر خلاف وعده های دلالان محقق نشد و عده ای هم در آشفته بازار(دلارتحریمی) ، افزایش دلار ناشی از تحریم ها سکته کردند.

اکنون بعد از سکته های دلارهای بازار تحریمی، باید منتظر سکته های کرونایی باشیم که با بالا رفتن دمای هوا و  پایین آمدن تب کرونا، تب مصرف محصولات بهداشتی هم فروکش خواهد کرد و بار دیگر شاهد سکته های محتکران کرونایی و اختصاص قطعه ای در بهشت زهرا(س) به نام قطعه سکته های کرونایی خواهیم بود.

البته امیدواریم با پایین آمدن تب کرونا، شدت عمل مسئولان قضایی در برخورد با مفسدان فی الارض کاهش پیدا نکند و این موضوع تا آخر دنبال شود تا دیگر در بحران های بعدی شاهد سود استفاده گران از بازار مایحتاج مردمی نباشیم.

 

  علی اشرف خانلری

ارسال نظرات
آخرین اخبار