ه گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، سردار مهدی حاجيان در تشريح اين خبر بيان داشت: امنيت اجتماعي يك امنيت چند و جهي است كه اصلي ترين ركن آن توسط جامعه قوام و استحكام مي يابد.
وی با بيان اين نكته كه رويكرد اصلي پليس، ارتقاي امنيت جامعه محور است افزود، شوراي معتمد پليس با ايجاد ارتباط منطقي و تعامل دوسويه ميان شهروندان و سازمان ناجا مي تواند ضمن افزايش نقش پويا و مؤثر شهروندان در امنيت اجتماعي، مطالبه گر نقش و قدر سهم عمومي در قبال امنيت نيز باشد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به تغييرات مستمر اجتماعي و شرايط پيچيده كنوني وسرعت تحولات اجتماعي، اجتماع محور و مردمي كردن امنيت را لازمه توفيق ناجا در ارتقاي امنيت اجتماعي دانست.
وی اذعان داشت: امروزه پليس مي تواند به عنوان يك پليس هوشمند در عرصه هاي اجتماعي به توفيق دست يابد كه استفاده از ظرفيت هاي مردمي و مشاركت هاي اجتماعي را وجهه نظر خود ساخته و سرمايه اجتماعي خود را در تمامي سطوح و شئون جامعه تسري دهد.
افزایش 46 درصدی برگزاری جلسات شوراي معتمد پليس
فرماندهي انتظامي استان قزوين يكي از عميق ترين و اثربخش ترين طرق ارتباط با شهروندان را برگزاري هدفمند و مستمر شوراي معتمد پليس در تمام نقاط حوزه استحفاظي فرماندهي انتظامي استان ها با محوريت و مركزيت قلمداد كرد و گفت: فرماندهي انتظامي استان قزوين با راهبري مناسب معاونت اجتماعي و با همراهي كليه روئساي كلانتري ها و پاسگاه ها، نسبت به حضورگسترده و نزديك با تمام اقشار جامعه از مجراي شوراي معتمد پليس، اهتمام ويژه داشته است.
وی خاطر نشان کرد: در این راستا در سال جاری برگزاري 45 جلسات شوراي معتمد پليس در سطح كلانتريهاي تابعه استان و افزایش 46 درصدی برگزاری این جلسات نشان از حضور هوشمند پلیس در عرصه های اجتماعی و پیگیری مطالبه گری در جامعه در تولید و حفظ امنیت بوده است.
حاجیان در پايان تصريح كرد لازم است كليه كلانتري هاي تابعه با امعان نظر ويژه به برگزاري جلسات شوراي معتمد نسبت به شناسايي افراد توانمند، فرهيخته، ذي صلاح و متعهد در سطح حوزه استحفاظي خود اقدام نموده و تعامل سازنده و مؤثر ناجا با شهروندان را از اين طريق پيگيري کنند.