تشییع شهید سلیمانی عزیز زیباترین صحنه دنیا در سالهای گذشته بود/ ورود سپاه به عرصههای مختلف مبارزه با کرونا
سردار یدالله بوعلی، جانشین سپاه فجر فارس در گفتگو با خبرنگار بسیج در شیراز، با بیان اینکه در ابتدای سال 98، حادثه سیل و اتفاق دروازه قرآن با بیش از 20 کشته، از اولین صحنه های تلخ سال بود، به شهادت سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: خاطره ای دیگر که در عین تلخی، شیرین بود و نظام جمهوری اسلامی را زنده تر کرد و چهره مظلوم و زیبای نظام را به جهان نشان داد و سردار دوست داشتنی ایران را به جهان معرفی کرد، ترور سردار شهید سلیمانی بود. اگر چه غم سنگینی برای همه ایرانیان و شیعیان و حتی آزادگان جهان بود، اما در عین حال، تأثر معنوی بسیار بزرگی را در دنیا داشت.
به گفته سردار بوعلی، تشییع این شهید عزیز هم زیباترین صحنه دنیا در سالهای گذشته بود. فراگیرشدن خبر شهادت این سردار ایرانی در تمام دنیا و برگزاری مراسم تشییع ده ها میلیونی در عراق و ایران و مراسم های زیاد یادبود در جای جای کره زمین، به عظمت کار افزود.
بسیج در مقابله با کرونا
جانشین سپاه فجر فارس در بحث نقش سپاه و بسیج در مقابله با کرونا اظهار داشت: از روز 4یا 5 اسفند که موضوع کرونا فراگیر شد، سپاه هم آمادگی هایی ایجاد کرد و اقدامات مقدماتی را انجام داد تا وقتی به طور مشخص در استان فارس هم درگیر شدیم و تعدادی به این بیماری مبتلا شدند و وارد اقدامات میدانی شدیم.
به گفته وی، ورود سپاه در ابعاد مختلف از جمله پیشگیری، قرنطینه و مراقبت و درمان، تولید نیازمندی های مبارزه با این بیماری، کنترل و همراهی و همکاری با کسانی که کار رصد و پایش این بیماری را انجام می دهند، بوده و هست و برای هرکدام هم نمونه هایی به صورت مصداقی برای معرفی داریم.
وی تصریح کرد: در موضوع ضدعفونی کردن معابر، با تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در استان، تمام حوزه ها و پایگاه های مقاومت در سطح وسیع، حتی تا روستاها ورود کردند و با استفاده از امکانات مردمی که در اختیار داشتند، این کار را به صورت هماهنگ با دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمان و درمانگاه ها انجام دادند.
به گفته سردار بوعلی، از دیگر کارهای برجسته سپاه، حضور شبانه روزی بسیجیان در مقابله با کروناست. هر شب تا پاسی از شب گندزدایی و ضدعفونی معابر و اماکن عمومی توسط حوزه ها و پایگاه های مقاومت انجام می شود؛ اگرچه بخشی از این فعالیت ها توسط رسانه ها منعکس شده، اما این کار، خیلی فراتر و گسترده تر از این اخبار منتشره است.
جانشین سپاه فجر فارس یادآور شد: از دو روز گذشته هم همه یگان های سپاه هم به صورت گسترده ضدعفونی کردن معابر را شروع کردند. یگان های نیروی زمینی هم به صورت همافزا در این عملیات حضور دارند.
وی با بیان اینکه در حوزه تامین نیازمندی های مبارزه با کرونا، اقلام مختلفی نیاز است و در این عرصه هم در کل استان بسیج ورود کرده و به کمک کارخانه های تولیدی این اقلام رفته اند، تصریح کرد: در این راستا، نتیجه هم کاملا مشخص است. بعضی از کارخانه ها که تعطیل شده بودند، راه اندازی مجدد شدند و بعضی دیگر که تولیدات دیگری داشتند، خط تولید خود را عوض کرده و به تولید این اقلام اقدام کرده اند و امروز در این عرصه هم ظرفیتی ایجاد شده که اقلام مورد نیاز در سطح وسیع تولید می شود، به طوری که ژل ضدعفونی کننده که تا دو هفته پیش به سختی در بازار یافت می شد، امروز به وفور موجود است و در اختیار مردم قرار می گیرد.
سردار بوعلی تأکید کرد: در این کارها، ما کمک کننده بودیم و همه ارگان های مرتبط از شهرداری و استانداری گرفته تا علوم پزشکی و دیگر دستگاه ها، در این اقدام، دست در دست هم عمل کردند.
به گفته جانشین سپاه فجر فارس، در حوزه تولید ماسک هم به همین ترتیب عمل شد و حتی به واسطه کمک خیرین، کارگاه های محلی و خانگی هم ایجاد شد و امروز گروه های جهادی بسیج روزانه 35هزار ماسک را تولید می کنند.
وی با بیان اینکه در کنترل و تب سنجی مبادی ورودی استان هم در کنار نیروانتظامی، هلال احمر و علوم پزشکی، بسیج هم وارد شده و هدایت مشکوکین به کرونا به مراکز در نظر گرفته شده را هم به عهده دارد، افزود: در حوزه اطلاعات هم بسیجیان انبارهای مختلفی از محتکران کشف کردند و با هماهنگی مقامات قضایی، اقلام کشف شده را به دانشگاه علوم پزشکی واگذار کردند.
وی به حضور بسیج در مبارزه با تولید کنندگان و فروشندگان الکل تقلبی اشاره کرد و گفت: از آنجا که جان تعدادی از هم استانی ها در این مورد از دست رفت، بسیج با ورود و تحقیق در این حوزه، عاملان را شناسایی و به دستگاه قضایی تحویل داد.
جانشین سپاه فجر فارس به حضور بسیج در طرح سلامت ملی اشاره و بیان کرد: در غربالگری که کاری فراگیر در سطح ملی است، ورود بسیج به واسطه تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی است که در همه شهرستان ها حضور دارد که این طرح در استان فارس پیشرفت خوبی داشته و تا چندروز آینده به اتمام خواهد رسید.
سردار بوعلی با بیان اینکه در بخش درمان هم بسیج جامعه پزشکی اعلام آمادگی کردند و لیست اسامی به دانشگاه علوم پزشکی ارسال شده و تعدادی با درخواست علوم پزشکی، هم اکنون مشغول به خدمت در مراکز درمانی استان هستند، تصریح کرد: در بحث قرنطینه هم بسیج وارد شده و در نظارت، و حتی تامین مایحتاج افراد حاضر در قرنطینه توسط پایگاه های مقاومت فعالیت شبانه روزی دارد.
وی به طرح بیمارستان مجازی سپاه اشاره کرد و گفت: بعضی شهرستان ها هم به ابتکار، بیمارستان مجازی را راه اندازی کردند که در این طرح، 36نفر از پزشکان در یک گروه مجازی حاضرند و روزانه بالغ بر 200 نفر به این بیمارستان مراجعه کرده و با سوال از پزشکان، پاسخ می گیرند. بیمارستان مجازی جهرم از این جمله است.
انتهای پیام/