اخلاص و متواضع بودن مهمترین شاخصه شهید"میرزامحمد سلگی"بود
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، بمناسبت شهادت سردار آسمانی جانباز شهید میرزامحمد سلگی مصاحبه ای با حجت الاسلام علی ترکاشوند مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه امام حسین (ع) انجام داده ایم که خواندن آن برای شناخت کوتاه از روحیات این سردارطلایی و گمنام دوران دفاع مقدس توصیه می شود.
دورد و سلام صلوات میفرستیم به ارواح طیبه همه شهدای انقلاب اسلامی دفاع مقدس و روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و علی الخصوص روح بلند وآسمانی شهید جانباز سردار میرزا محمد سلگی که حقیقتا از افراد گمنام ولی خیلی بزرگ در عصر و زمان ما بودند.
این شهید عالی مقام در زمان حیات شریفشان مفتخربه دریافت لقب "شهید زنده" از لسان مبارک حضرت امام خامنه ای عزیز شدند.
مهم ترین ویژگی این شهید بزرگوار اخلاص ایشان بود که همه کارها را فقط برای رضای خدا انجام می دادند و از هیچکس انتظار و چشم داشت نداشتند، دومین ویژگی این شهید بزرگوار تواضع ایشان بودکه بسیار متواضع وخاکی بودند دنبال نام و نشان شهرت و رسم و اسم نبودند، تواضع در این شهید عزیز بسیار نمود داشت و در مقابل چشم افراد بطور کامل عیان بود.
ویژگی شاخص دیگر این شهید رزمنده کم حرفی و متفکر بودن ایشان است و تا زمانی که از ایشان سوال نمشید حرف نمی زدند مخصوصا در مورد خاطرات جنگ و دفاع مقدس صحبت نمی کردند الا اینکه از ایشان سوال می کردند.
هنگامیکه از ایشان سوال میشد این دریای مواج خروشان میشد واسراری را از دفاع مقدس بیان می کردند که توسط کمتر کسانی بازگو میشد.
یادم هست در زمانیکه اینجانب در آموزشگاه تربیت مربی قدس همدان که توفیق خدمت داشتم از این شهید گرانقدر برای آموزش درسنامه دفاع مقدس دعوت می کردیم این سردار عزیز جانباز خاضعانه و مشتاقانه می آمدند.
خلوص کلام ایشان آنقدر تاثیر گزار بود که گاهی 800 جوان پاسدار پای درس این استاد عزیزمی شستند و چنان مجذوب سخنان شیرین ایشان می شدندیک نفر هم پلک نمیزدوکوچکترین صدای حتی اندازه یک سر سوزن صدا بلند نمیشد!
این شهید عاشورایی ارتباط قلبی و علقه خاصی حضرت ابوالفضل عباس (س) علمدار دشت نینوا داشت و در شهرستان نهاوند ایشان فرمانده گردان حضرت ابوالفضل (ع) بودند.
این ارتباط تنگاتنگ بنحوی بود هرزمان نام مقدس قمر منیر بنی هاشم (ع) میشنیدند بشدت متاثر میشدند و اشک شان به اندازه پهنای صورت از چهره مبارک شان سرازیز میشد.
ایشان با افتخار اعلام میکردکه روستا زاده و بچه روستا است و راز موفقیت خود را در دو مطلب مهم می دانست نخست ارتباط با اهل البیت عصمت و طهارت(ع) و در مرحله دوم لقمه حلالی که توسط خانواده اش خورده بود و من بارها این گفتار را از زبان ایشان شنیده ام و علاوه بر آن در کتاب "آب هرگز نمیمیرد" بر این موضوع که پدر زحمت کش وک شاورزشان لقمه حلال بر سر سفر میبردند اشاره نموده است و اعتقاد قلبی و راسخ داشت که انسان در مسیر تعالی پیشرفت بایستی با سرچشمه فضایل هستی یعنی خاندان عصمت و طهارت ارتباط قلبی و ایمانی برقرار کند.