مدیر شهرکهای صنعتی نیشابور و فیروزه در گفتگو با «بسیج»:
برای تحقق شعار «جهش تولید» باید واحدهای نیمه تمام و راکد راه اندازی شود
مدیر شهرکهای صنعتی نیشابور و فیروزه نسبت به راه اندازی واحدهای نیمه تمام و راکد برای جهش تولید تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ با توجه به نامگذاری سال گذشته تحت عنوان سال رونق تولید به نظر میرسد در سال جدید باید گامهای برداشته شده در مسیر «رونق تولید» در سال ۹۸ با یک جهش همراه شود جهشی که آثار آن در زندگی مردم ملموس باشد.
برای بررسی این مهم و تحلیل و ارزیابی موضوع جهش تولید، الزامات و موانع تحقق آن در شرایط حاضر کشور، خبرنگار ما به سراغ مهندس حسین سراج اقتصاددان و مدیر شهرکهای صنعتی نیشابور و فیروزه رفته و با وی به گفتگو نشسته است. متن این گفت و گو را پیش رو دارید.
آقای مهندس! تحلیل شما از شعار سال برای سال ۹۹ چیست؟
ضمن تقدیر و تشکر و آرزوی توفیق در سال ۹۹ برای جنابعالی
مقام معظم رهبری با تحلیل و ارزیابی شعار سال ۹۸ تعیین رونق تولید و ارزیابی مثبت آن در فعالیتهای بنگاههای اقتصادی و بازگشت کارخانههای راکد یا تعطیلی به چرخه تولید، افزایش ظرفیت تولید برخی از واحدها و درخش شرکتهای دانش بنیان به این نتیجه رسیدند که با انتخاب هوشمندانه سال جهش تولید و اطلاعات قوانین بانکی گمرکی و حیاتی با جهش تولید کشور را در مقابل هجمههای خارجی و حرکت در مسیر امنیت بومی واکسینه نماید جهش تولید در منطقه نشان میدهد جمهوری اسلامی ایران بر قابلیتهای داخلی خود تکیه دارد و از تحریمها هراسی ندارد.
به نظرتان اگر جهش تولید محقق شود میتواند چه دستاوردهای اقتصادی به همراه داشته باشد؟
تولید ملی مستقیما با رونق اقتصادی و بهبود زندگی مردم ارتباط دارد تولید ملی در جهش تولید یعنی تامین نیازهای داخلی با کالاهای داخلی افزایش و جهش تولید یعنی کاهش بیکاری، جهش تولید جلوگیری از مصرف کالای قاچاق، توجه به اقتصاد غیرنفتی است.
نقش شهرکهای صنعتی در تحقق جهش تولید چقدر است؟
شرکت شهرکهای صنعتی با ایجاد زیرساختهای مناسب در شهرکها بستر امنی برای سرمایه گذاری میباشد همچنین با شناسایی واحدهای نیمه تمام و راکد و مشاوره مناسب توسط کارشناسان میتواند نقش بسیار زیادی در راه اندازی و برگشت به چرخه تولید واحدهای راکد باشد.
به نظرتان چه اقداماتی میتواند تحقق این شعار را سرعت ببخشد؟
شناسایی چالشها و موانع موجود در مسیر تولید، حذف قوانین دست و پا گیر و اصلاح روند صدور مجوز، حمایت از قوانین تقویت کننده جهش تولید، تامین مالی و اصلاح قوانین بانکی، شناسایی پروژههای نیمه تمام و راکد می تواند به تحقق شعار سال سرعت ببخشد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار