مسئول بسیج اساتید استان هرمزگان مطرح کرد:

تاکید بر لزوم ایفای نقش دانشگاه در جامعه

دکتر کامرانی مسئول بسیج اساتید استان هرمزگان گفت: در شرایط فعلی و با وجود کمبودها و موانع، مسائل و کارها را پیش بردن و تحقق اهداف، بسیار ارزشمند است و این با روحیه و مدیریت جهادی شدنی است.
کد خبر: ۹۲۴۰۶۱۱
|
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، دکتر احسان کامرانی مسئول بسیج اساتید استان در جلسه شورای بسیج اساتید به تشریح ماموریت و برنامه‌های این سازمان پرداخت.

تاکید بر لزوم ایفای نقش دانشگاه در جامعه

دکتر کامرانی مسئول بسیج اساتید استان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با اشاره به نقش اساتید به عنوان قشر فرهیخته جامعه تأکید داشت: دانشگاه باید نقش خود را در جامعه بدرستی تشخیص و ایفا نماید. دانشگاه‌ها و اساتید در راستای تحقق شعار سال هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی کنند. نباید از جهش تولید غافل شویم، در شرایط فعلی و با وجود کمبودها و موانع، مسائل و کارها را پیش بردن و تحقق اهداف، بسیار ارزشمند است و این با روحیه و مدیریت جهادی شدنی است.

ایشان بیان داشت: دانشگاه باید نیازها و مسائل بومی خود را شناسایی و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و ملی در برطرف کردن و حل آنها بکوشد. استان هرمزگان از ظرفیت‌ها و نعمت‌های بسیاری بهره‌مند است؛ دانشگاه باید این ظرفیت‌ها را فعال کند.

کامرانی گفت: در مسئله تولید، سرمایه انسانی متخصص و متعهد در کنار منابع طبیعی بسیار ارزشمند است، ما در دانشگاه‌های استان این سرمایه را در اختیار داریم.فعال کردن ظرفیت دریا می‌تواند کمک بزرگی در تحقق جهش تولید باشد.

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با اشاره به نقش تشکل‌های انقلابی گفت: سازماندهی، گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری رسالت اصلی تشکل‌ها است.     

دکتر کامرانی مسئول بسیج اساتید استان در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به تحلیل دوران کرونا و پس از آن پرداخت و گفت: ویروس کرونا علاوه بر تهدید می تواند یک فرصت باشد.

وی گفت: با شیوع ویروس کرونا برای بررسی و تحلیل دوران کرونا و اتفاقات و تغییرات احتمالی پسا کرونا در سطح دانشگاه، محلی، ملی و بین‌المللی در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و علمی هیات اندیشه ورز در دانشگاه تشکیل شد.

دکتر کامرانی بیان کرد: در مسئله جهانی شدن که توسط غرب مطرح بود تغییراتی اساسی در حال شکل گیری است و جهت جهانی شدن از غرب به سمت شرق در حال تغییر است. نحوه مواجهه غرب به‌ویژه آمریکا با بحران کرونا به گونه‌ای بود که ناکارآمدی آن‌ها در مقابله با این بحران را به جهانیان اثبات کرد. عملکرد دولت‌های اروپایی و غربی در مدیریت و مقابله با ویروس کرونا، رو به افول بودن آمریکا و تمدن غرب را بیشتر نمایان کرد تا جایی که بسیاری از کارشناسان غربی نیز به آن اذعان دارند.

این عضو هیات علمی گفت: سازمان‌ها و تشکل‌های به اصلاح بین المللی پس از کرونا جایگاه و کارکرد قبلی خود را نخواهند داشت، اگر این روند ادامه یابد برخی از این سازمان‌ها و اتحادیه‌ها به سمت فروپاشی خواهند رفت. کما اینکه انگلستان از اتحادیه اروپا خارج شده و ایتالیا پرچم اتحادیه اروپا را پایین و پرچم خود را برافراشت.

برخی از صاحب‌نظران بر این باورند که ناتو نیز کارآمدی خود را از دست خواهد داد و نمی‌تواند همگرایی سابق را ایجاد و حفظ کند.

مسئول بسیج اساتید استان اظهار داشت: آمریکا در تهیه و توزیع تجهیزات پزشکی دچار سوء مدیریت شد و این مسئله تا آنجایی پیش رفت که تجهیزات پزشکی سایر کشورها را مصادره کرد. همه این رفتارها و اتفاقات بیانگر افول آمریکا و افول تمدن‌های مادی است و زمینه‌ای است برای گسترش تمدن نوین اسلامی.

دکتر کامرانی با اشاره به درخشش ملت ایران در دوران کرونا گفت: کرونا واقعیتی است که اتفاق افتاده، ما باید برای مقابله با چنین بحران‌هایی آماده باشیم. رهنمودهای مقام معظم رهبری، مدیریت ستاد ملی مبارزه با کرونا، کمک‌های مردمی در مقابله با این ویروس و لبیک ملت ایران به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر رزمایش همدلی و مواسات، برگ زرین دیگری است در کارنامه درخشان انقلاب اسلامی و ملت ایران.

انتهای پیام/

منبع: روابط عمومی بسیج اساتید استان هرمزگان

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار