رزمایش کمک مؤمنانه برکات اجتماعی زیادی برای جامعه و اقشار مردم به همراه دارد
بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حجتالاسلام میر مهدی، مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک ؛ با اشاره به رزمایش کمک مؤمنانه گفت: مساعدات و انفاق در ماه رمضان و سیره اهل بیت(ع) از منزلت خاصی برخوردار است و ماه رمضان بهترین زمان برای تقویت این اخلاص و عمل مؤمنانه است.
وی افزود: تقویت روح ایمان، فرهنگ سخاوت و برون رفت از تبعات منفی ناشی از شیوع ویروس کرونا در جامعه از برکات این رزمایش است.
میرمهدی اظهار کرد: به لطف الهی و با مشارکت گروه های مختلف مردم از ابتدای ماه رمضان تاکنون، در راستای رزمایش کمک مؤمنانه و همدلی کارهای بسیار ارزشمندی برای کمک به فقرا و نیازمندان صورت گرفته است.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک بیان کرد: مردم متدین و روزهدار کشورمان در شرایط سخت کرونایی، حمایت از محرومان و نیازمندان را به منصه ظهور رساندند.
وی با بیان اینکه ما باید همواره به فکر مواسات و رفع نیازهای قشر محروم باشیم، اظهار کرد: اسلام تأکید دارد که در جامعه دینی نباید فقر باشد، این که عده ای نان برای خوردن نداشته باشند و دسته دیگر نعمت های الهی را اسراف کنند شایسته نیست.
میرمهدی افزود: مسلمان نمی تواند به وضعیت مسلمان دیگر بی تفاوت باشد، پیامبر(ص) فرمودند؛ «هر کسی که، صبح کند و اهتمامی به امور مسلمانان نداشته باشد، مسلمان نیست »، این روایت مشخص می کند که باید نسبت به فقرا توجه شود و نباید فقرا فراموش شوند.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک با اشاره به ابعاد اجتماعی کمک مؤمنانه ادامه داد: از لحاظ اجتماعی رسیدگی به فقرا برای حفظ آرامش هم مهم است، این رزمایش ارتقای همدلی و هم نوایی مادی و معنوی آحاد مردم با اقشار آسیب پذیر جامعه به همراه دارد.
وی خاطر نشان کرد: همیشه انگیزه دینی انسان را وارد به کارهای نیک می کند، کمک مومنانه نه تنها تکلیف دینی بلکه وظیفه انسانی است که همه باید بدان توجه کنند.
انتهای پیام/