۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
20:59
کد خبر : 9247899
۱۲:۱۰

۱۳۹۹/۰۳/۲۱
معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس(ع):

منش پهلوانی و جوانمردی شهدا ریشه در تاریخ تمدن اسلام دارد

منش پهلوانی و جوانمردی شهدا ریشه در تاریخ تمدن اسلامی و برگرفته از منش پهلوانی و جوانمردی مولای ما علی (ع) است.

منش پهلوانی و جوانمردی شهدا ریشه در تاریخ تمدن اسلام دارد

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، سرهنگ پاسدار شکرالله عبدی، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل صبح امروز در نشست روز بسیج ورزشکاران که در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل برگزار شد، گفت: روز ۱۷ شوال یک روز بزرگ در تاریخ جهان اسلام است که حضرت علی (ع) با منش پهلوانی و فتوت و جوانمردی تمام جهان را متحیر خود کرده است.

وی افزود: در این روز بزرگ باید یاد و خاطر شهدای گرانقدرمان را گرامی داریم، چرا که این شهدا با جوانمردی جان خود را در طبق اخلاص گذاشته و فدای جهان اسلام کردند و این منش پهلوانی و جوانمردی شهدا ریشه در تاریخ تمدن اسلامی و برگرفته از منش پهلوانی و جوانمردی مولای ما علی (ع) است.
 
سجاد انوشیروانی مدیر کل ورزش وجوانان استان اردبیل نیز در این مراسم گفت: بسیج و سپاه از پاک ترین مجموعه های است که به دنبال اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بر میدارد و در راستای اعتلای فرهنگی و اجتماعی جامعه موثر ترین ارگان می باشد که باید قدر این نیروهای با اخلاص را بدانیم‌.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید