طرح متجاوزانه صلح اعراب با اسرائیل، نقض آشکار حقوق حقه مردم فلسطین است
به گزارش خبرگزاری بسیج، بسیج قوه قضائیه و وزارت دادگستری در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و محکومیت عادی سازی روابط برخی از دولت های عربی با رژیم اشغالگر و کودک کش صهیونیستی بیانیهای صادر کرد.
طرح متجاوزانه صلح اعراب با اسرائیل، نقض آشکار حقوق حقه مردم فلسطین و فاقد وجاهت حقوقی در جامعه بین المللی است"این طرح نمونه بارز نقض حق های بنیادین بشری است".
طرح صلح خاورمیانه که امروزه به عنوان "معاملهقرن" معروف است طی سالهای اخیر توسط بازیگران مغرض سیاسی مطرح شده که کشتار و غارت مردم مظلوم فلسطین را در دستور کار خود قرار داده است. این جریان به استقرار شوم رژیم اشغالگر اسرائیل در فلسطین مرتبط است و برای مشروعیت بخشیدن به اشغال و تجاوز به سرزمین فلسطین با تطمیع و ترغیب شیوخ سران عرب منطقه و سوء استفاده و تحریف قوانین حقوق بین الملل در قرن اخیر به جریان افتاده است که پیشینه آن توسط بیانیه سیاسی و شوم معروف به "بالفور " توسط نماینده انگلیس استعمارگر در سال ۱۹۱۷ با هدف ایجاد یک دولت یهودی و انتقال یهودیان از سراسر دنیا به کشور فلسطین کلید خورده است. نظر به اینکه طرح خبیثانه ی فوق، فاقد پارامترهای حقوقی و وجاهت قانونی در جامعه بین المللی است، لذا با به کارگیری مکانیسم فشار حداکثری بر خاورمیانه برای کاهش حساسیتهای حقوق بین المللی، اما در نقض آشکار حقوق حقه مردم فلسطین همچنان با ایجاد رعب و وحشت، و عملیات روانی و نظامی بر مردم بی دفاع فلسطین و منطقه به اجرا گذارده شده است.
امروز دغدغه سران استکبار جهانی، به رسمیت شناساندن حضور نامشروع خود در منطقه خاورمیانه و یافتن شخصیت حقوقی در جامعه بین المللی است، چرا که "شناسایی" یا "پذیرش دولتی به عضویت در جامعه بینالمللی" از شروط لازم در برقراری مناسبات و اعمال کامل صلاحیت آن دولت می باشد. از آنجا که شناسایی یک دولت یا حکومت در جامعه بین المللی مستلزم عدم نقض قوانین و مقررات حقوق بین الملل توسط همان دولت است، بنابراین رژیم های اشغالگری همچون اسرائیل که با تجاوز سرزمینی، وحشیگری و غیر قانونی ایجاد شده اند، نمی توانند از سوی جامعه بینالمللی به رسمیت شناخته شوند.
شایان ذکر است که رژیم صهیونیستی برای توسعه سلطه گری خود همواره از چهار مشی راهبردی مهم بهره میجوید:
1- تحریف و تفسیر به رای قوانین و مقررات حقوق بین الملل
2- توسل به روش های تروریستی وایجاد جنگهای نیابتی در منطقه با حمایت خائنین و اشرار منطقه
3- ایجاد سرپل وتعامل با حاکمان وابسته در منطقه برای تحت کنترل درآوردن اهرمهای قدرت و تاثیرگذار
4- ایجاد رعب و وحشت و ناامنی و اعمال تحریمها برای به تسلیم کشاندن جبهه مقاومت
لذا پرواضح است که نقش امارات در دیپلماسی صلح سازی می تواند منشاء ای برای هموار نمودن مسیر ورود رژیم صهیونیستی به منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) گردد.
دیپلماسی فعال صلح سازی رژیم صهیونیستی، توطئه ای خائنانه جهت گسترش سلطهگری با زیر پا گذاشتن قوانین و مقررات حقوق بینالمللی است که قطعاً به صورت هوشمند امنیت کشور ایران را با نفوذ امارات و بحرین که در همسایگی ایران می باشند، هدف قرار داده است و نظر به اینکه دشمنی اسرائیل با ایران بر جامعه جهانی پوشیده نیست، لذا امارات باید تبعات همدستی آشکار و خوش خدمتی خفتبارش رابا ائتلاف در خطای راهبردی اسرائیل و در مقابله با ایران بپذیرد.
علی ایحال تداوم طرح صلح بین اسرائیل و امارات با عادی سازی روابط فیمابین، در شرایط حساس کنونی می تواند واکنش های جدی دول منطقه بویژه کشور ایران را در تقابل با رژیم صهیونیستی رقم بزند و زمینه ساز بروز تشنجات سیاسی در روابط دول منطقه و تهدید علیه صلح و امنیت بین المللی گردد
این طرح از منظر قوانین و مقررات حقوق بین الملل محکوم است و لزوم واکنش های جدی جامعه حقوقی به بی عدالتی ها و قانون شکنی های صهیونیسم کودک کش در عرصه بین المللی را می طلبد.