آن چیزی که امروز همراه با فشار خارجی و بدتر از آن مردم را به سمت بی اعتمادی و فرار از انقلاب سوق می دهد تورم افسار گسیخته در کشور می باشد که سازمان تعزیرات حکومتی تا کنون نتوانسته ریشه بازار سیاه را بخشکاند.
انقلاب اسلامی بی شک نیازمند باز تعریف در ساختارهای خود می باشد و نقش برخی سازمان ها را به دلایل مختلف تقویت یا تعطیل کند. جنگ تحمیلی سبب شد برای مدیریت بازار و جلوگیری از اخلال در نظام اقتصادی کشور سازمان تعزیرات حکومتی تحت نظر وزارت دادگستری دولت انجام وظیفه کند تا نظام توزیع، عرضه، تقاضا، کم فروشی، احتکار، گرانفروشی و پایش زنجیره اقتصادی بازوی قدرتمند دولت و حاکمیت در کشور باشد.
آن چیزی که امروز همراه با فشار خارجی و بدتر از آن مردم را به سمت بی اعتمادی و فرار از انقلاب سوق می دهد تورم افسار گسیخته در کشور می باشد که سازمان تعزیرات حکومتی تا کنون نتوانسته ریشه بازار سیاه را بخشکاند.
در زمینه خودرو و اشتهای سیری ناپذیر شرکت ها در تخلیه جیب مردم تعزیرات حکومتی به هیچ عنوان موفق نبوده است بلکه با گرفتن چند نفر به همراه دوربین صدا و سیما کار تبلیغی انجام دادند. اینکه چه میزان پرونده وجود دارد یا چندین نفر را محاکمه کردند بحثی نیست، چرا هیچ کس از سازمان تعزیرات بازخواست نمی کند؟ آیا در مواجهه با گرانی های اخیر نامی از این سازمان در حمایت از مردم شنیده شده است. برخورد با بقال ها و وزن کردن کارتن شیرینی ها نمی تواند مرهم زخم مردم شود.
وقتی نظام اقتصادی در عرصه توزیع و تقاضا با مشکل مواجهه هست آیا سازمان تعزیرات تحت امر وزارت دادگستری کارش را به خوبی انجام داده است؟
اینکه چهار نفر را بگیرند و بعد گرانی ها به راه خود ادامه دهد انجام وظیفه کردند؟
آقایان مسئول ما فرزندان انقلاب هستیم، دلهای ما برای سربلندی ایران و نظام، همیشه پر از بغض های فروخفته ایست که از روی شرافت و حیا بازگو نکردیم، وقتی سازمانی نمی تواند در مبارزه با گرانی درست عمل کند یا اصلاح شود یا حکم انحلال را بدهید تا بودجه های بیت المال که از جیب مردم فقیر تامین می شود خرج نهادهای کارآمد شود.
گوشت گران می شود، شیر گران می شود، خودرو گران می شود و شورای رقابت با مدیران ایران خودرو جنگ زرگری راه می اندازند، یکی مدافع مردم دیگری وکیل خودرو ساز، در نهایت هم برای سازمان تعزیرات و شورای رقابت تره هم خورد نمی کنند، پراید در مدت سه سال ۵ برابر می شود، کجای کار هوای مردم راه نگه داشتید؟
به همه مسئولین توصیه می کنم، زمزمه های خوبی در بین مردم از ولنگاری اقتصاد و بی تفاوتی به رنج مردم شنیده نمی شود، حادثه ها درکمین است، وقتی گرانی به عنوان یک عامل کار خود را می کند و هیچ قدرتی هم توان برخورد با آن را ندارد، سازمان های مربوطه به چه دردی می خورند؟
امروز با یک راننده تاکسی همکلام شدم که می نالید، برای یک روغن سوزی پراید بیش از ۶ میلیون تومان هزینه کرده است، مردم به کجا پناه ببرند. در قیامت به خاطر تهمت هایی که به آمریکا زدیم محاکمه خواهیم شد،همه چیز را به تحریم ربط ندهیم، کم کاری ها را به ترامپ و دیگران نسبت ندهیم، خیار، داروی سرطانی نیست نمی توانید کنترل کنید!
وقتی انبارهای ایران خودرو و سایپا انباشت شده از احتکار هزاران اتومبیل چه لزومی دارد مردم بهای ریخت و پاش و مدیریت بی کیفیت را بپردازد؟
گرانی دلار را بهانه نکنید، ۷ سال پیش ۱۰۰ لیر سوریه یک دلار بود بعد از فاجعه انسانی و جنگ داخلی که ۹۰ درصد تمام مشاغل و زیر ساخت ها نابود شده ۲۵۰ لیر یک دلار است، در همین مدت دلار از ۳ هزار تومان در ایران به ۳۳ هزار تومان رسیده است.
چه اتفاقی افتاده که در حالت جنگ باشیم یا نباشیم باید مردم فقیر تر و دولت غنی تر شود! فردا سازمان های مربوطه نگویند تخریب می کنید، وقتی مردم روز به روز فقیر تر و جیبشان خالی تر می شود بزرگترین تخریب علیه انقلاب است.
سازمان تعزیرات در ساختار و رویکرد خود اصلاحاتی را به وجود بیاورد تا روزآمد باشد، نگذاریم گرانی بر جان مردم مسلط شود بعد از آن چهار تا بقال را بگیریم که وجدان دردمان را تسکین دهیم.
هیچ کس به مردم توضیح نمی دهد که چه خبر است در یک شب اقلام تا ۲۰۰ درصد گران می شود، تنها حرفی که نهادهای مسئول تحویل جامعه می دهند این است ، این قیمت ها واقعی نیست حباب است و به زودی می ترکد، باور کنید در این روزها هیچ حبابی نترکید جز ترکیدن سفره های مردم و استخوانهای مردم مستضعف.
نگارنده: صادق چگینی