مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان قم بر استفاده از نظرات متخصصان و کارآفرینان در تحقق پروژههای مردمی دهکده اقتصاد مقاومتی این استان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، محمود داودآبادی در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به اینکه راه اندازی این دهکده در پادگان قدس واقع در ۱۷ کیلومتری جاده قم – کاشان پیگیری میشود بیان کرد: سازمانهای مختلفی مانند تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و همچنین سازمان صنعت، معدن و تجارت در این پروژه و با مدل مشارکتی همکاری دارند.
وی افزود: پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی به طرحهای مستقر در دهکده و پشتیبانی آموزشی از آنان، هدایت و تلفیق رستههای شغلی با دهکده سلامت و گردشگری، اختصاص بخشی از فضای دهکده به فعالیتهای پژوهشی متناسب با نیاز استان قم و ایجاد صنایع تبدیلی و مکمّل رستههای شغلی موجود، از جمله فعالیتهای انجام شده در این دهکده تا به امروز است.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی قم ایجاد زمینه ارتباط با کارآفرینان و متخصصان مرتبط با رشتههای تخصصی دهکده را در تداوم این مسیر مهم ارزیابی کرد و گفت: برگزاری دورههای آموزشی و ارائه مشاورههای فنی در کنار اولویت دادن به طرح پرورش گیاهان دارویی و تولید بذر این گیاهان از دیگر برنامههای این دهکده است.
داودآبادی سپس اضافه کرد: برنامههای در دست اقدام به سه اولویت دسته بندی شده اند که در اولویت نخست به تکمیل زیرساختها مانند اصلاح شبکه آبیاری مزارع دهکده، اصلاح و بهسازی باغهای زیتون، انگور، توت و گل محمدی و همچنین تکمیل کارگاههای تولیدی نیمه کاره و گازکشی دهکده با بودجهای حدود ۳ میلیارد تومان پرداخته خواهد شد.
وی ادامه داد: اولویتهای سطح دو در این دهکده به مواردی مانند خرید و تعمیر ماشین آلات کشاورزی و همچنین واحد فرآوری گیاهان دارویی اختصاص خواهد داشت و مواردی مانند تعبیه فضای سبز، محوطه بازی، رستوران دهکده، واحد اقامتی و محوطه سازی نیز در اولویت سطح سه قرار دارند.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان قم در ادامه به برخی فعالیتهای انجام شده در دهکده اقتصاد مقاومتی استان اشاره و خاطرنشان کرد: آماده سازی ۸ هکتار زمین جهت کشت کُلزا، راه اندازی سایت پرورش زنبور عسل، آغاز به کار استخر پرورش ماهی زینتی و همچنین آغاز برداشت زیتون از جمله برنامههای انجام شده در این دهکده است.
وی در پایان تصریح کرد: این پروژه به عنوان یکی از پروژههای تحقق شعار سال یعنی «جهش تولید» در نظر گرفته شده و برنامههای خود را بر اساس اولویت بندی و تقویم کاری دنبال خواهد کرد.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار