پیشگیری بسیجی وار؛ حمایت پیشگیرانه، زنجیره کرونا را قطع خواهد کرد

معاون فرهنگی بسیج کشور در خصوص طرح ضدکرونایی بسیج گفت: بجای اینکه 80 میلیون انسان قرنطینه شوند، حداکثر یک میلیون نفر تحت مراقبت قرار می‌گیرند که آثار و تبعات خوبی خواهد داشت و زنجیره انتقال قطع می‌شود.
کد خبر: ۹۲۹۷۴۴۸
|
۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
 به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار آزادی،معاون فرهنگی بسیج ضمن مصاحبه تلفنی با "صبح وگفتگو" در خصوص مجموعه اقداماتی که در راستای طرح شهید سلیمانی صورت گرفته است، اظهار کرد: ما در شرایطی خاص هفته بسیج را برگزار می‌کنیم و مردم عزیز ما خاصه طبقه مستضعف از این ویروس آسیب دیده و بسیاری مشغال بیکار شده‌اند و تلاش داشتیم رویکرد اصلی را کمک مومنانه قرار دهیم.


وی افزود: مرحله سوم کمک مومنانه در هفته بسیج به اوج خود رسید و در تهران و سراسر کشور، در عرصه‌های معیشتی، لوازم التحریر، آزادی زندانیان و.... شاهد کمک دهی بسیجیان به مردم آسیب دیده خواهیم بود.

سردار آزادی با اشاره به برپایی این رزمایش سراسری توسط بسیج افزود: کمک مومنانه از محل کمک خیرین و مردم بوده و بسیج واسطه و توزیع کننده است و بعنوان بخشی از ملت بزرگ ایران تلاش دارد کمک مردمی را به مستحقان برساند.

وی از روحیه ایثار و فداکاری بسیج از دوران دفاع مقدس تا امروز قدردانی کرد و افزود: طرح شهید سلیمانی برای شنایایی بیماران و خوانواده‌های آنان و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به این عزیزان بصورت پیشگیرانه صورت می‌گیرد.

سردار آزادی ادامه داد: در این طرح خانوارها بصورت محله‌ای قرنطینه شده و از تردد آن‌ها در مجامع و شهر ممانعت بعمل می‌آید و با اقدامات پیشگیرانه زنجیره انتقال قطع شده و به حداقل می‌رسد.

وی با بیان اینکه چنین تجربه‌ای عملی بوده و در بسیاری کشورها جواب داده است، افزود: در برخی استان‌ها نظیر کرمانشاه، فارس و تهران طرح را شروع کرده‌ایم و مبنای آن، فعالیت 2000 تیم امدادی و پزشکی است که برای خدمت به بیماران اعلام آمادگی کرده‌اند.

سردار آزادی با اشاره به اینکه پایه این طرح در مراکز بهداشتی و درمانی رقم می‌خورد، ادامه داد: ما به کمک جامعه پزشکی آمده‌ایم و تلاش داریم با گسترش بسیج در محلات، به اهداف پیش بینی شده دست یابیم.

وی گفت: بجای اینکه 80 میلیون انسان قرنطینه شوند، حداکثر یک میلیون نفر تحت مراقبت قرار می‌گیرند که آثار و تبعات خوبی خواهد داشت و زنجیره انتقال قطع می‌شود.

سردار آزادی از استقبال این طرح خبر داد و افزود: طرح تا سه ماه ادامه دارد و بنا داریم هر شهر و استانی که سازماندهی آن کامل و پایگاه‌های بسیج آن آموزش دیدند، کار را آغاز کنند.

وی اضافه کرد: مجموعه‌های دانش بنیان نیز تلاش دارند هزینه کیت‌ها را کاهش و میزان آن را افزایش دهند و وزارت بهداشت پیش بینی می‌کند که رقم تست از 100 هزار عبور کند.

سردار آزادی در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفت‌وگو همراه سازی مردم با این طرح را مهم ترین دستاورد رسانه‌ای دانست و تاکید کرد: کیت‌ها و مراکز آزمایشی رو به فزونی است و وزارت بهداشت در صدد بالا بردن تعداد تست‌ها می‌باشد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار