برگزاری مراسم «کهنه سواران ولایت»

تجلیل از ۵۰ سال خدمت «آیت‌الله سید مهدی طباطبایی»

مراسم «کهنه سواران ولایت» با هدف تجلیل ۵۰ سال خدمت حضرت آیت الله سید مهدی طباطبایی و تقدیر از خادمان و هیئت امنا و پدران شهدای مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) منطقه غیاثی تهران برگزار شد.
کد خبر: ۹۳۲۴۷۸۵
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۱

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد طباطبایی» امام جماعت مسجد حضرت موسی بن  جعفر(ع) در گفت‌ و‌ گو با خبرنگار بسیج با بیان اینکه مراسم «کهنه سواران ولایت» با هدف تجلیل از 50 سال خدمت صادقانه و خالصانه حضرت آیت الله حاج آقا سید مهدی طباطبایی در جایگاه مدیریت مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع)، (واقع در تهران، خیابان شهید سعیدی، روبروی خیابان ارجمندی راد)  با حضور جمعی از استادان و طلاب حوزه علمیه، ذاکران و مداحان اهل بیت (ع) و سایر گروه های مردم در این مسجد برگزار شد، اظهار کرد: مرحوم حضرت آیت الله طباطبایی از علمای انقلابی، استاد اخلاق، عالم فرزانه و تربیت یافتگان در مکتب اسلام و انقلاب اسلامی بودند..                    

 امام جماعت مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) افزود: در این مراسم که از تجلیل پدران شهدای دوره دفاع مقدس نیز تقدیر به عمل آمد، تصریح شد که حضرت آیت الله حاج آقا سیدمهدی طباطبایی که از معتمدین علمای بلاد چه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و چه بعد از انقلاب بودند، به امر امام خمینی (ره) برای حفظ و جایگاه رهبریت از موسسین مجلس خبرگان رهبری شد. ایشان در تمامی دوران ها، در جبهه های حق علیه باطل، در سمت هایی که برای حفظ نظام و رهبری و مرجعیت عالم تشیع یعنی امام خمینی ره و جایگاه و حرمت مقام معظم رهبری حفظه الله تلاش کردند، مدیریت مسجد را فراموش نکردند و شهدای این مسجد از تربیت یافتگان مرحوم حضرت آیت الله طباطبایی بودند.

 «مهدی توکلی» در مراسم کهنه سواران ولایت تاکید کرد که حضرت آیت الله حاج آقای مهدی طباطبایی از سال ۱۳۳۲ از زمره مبارزین در کنار شهید بزرگوار نواب صفوی قرار گرفت و شاگرد مکتب و حکومت اسلامی امام خمینی ره بود. همچنین آن عالم ربانی از تعداد اندکی از مبارزین بود که حدود ۸ سال دررزندان های رژیم پهلوی و ساواک در زیر شکنجه ها و در تبعید رژیم پهلوی قرار گرفتند.

 در این مراسم همچنین مطرح شد که این عالم جلیل القدر که مشوق و مبلغ حکومت و انقلاب اسلامی در مشهد مقدس بود، به حمایت از امام خمینی (ره) علیه پرداخت و در این راستا در کنار بزرگانی هم چون شهید آیت الله سعیدی (ره) و مقام معظم رهبری حفظه الله، در رمزه پیشگامان انقلابی و مدافع انقلاب و حکومت اسلامی بودند. همچنین این موضوع در این مراسم مطرح شد که حضرت آیت الله طباطبایی، اذن اجتهاد از آیت الله العظمی میلانی از مراجع تقلید جهان تشیع اخذ کرده بودند. ایشان، مجتهد و عالمی بودند که بیش از نیم قرن در کسوت امام جماعت مسجد موسی بن جعفر علیه السلام اقامه جماعت نمودند و در احیای کاکردهای مسجد تراز اسلامی و ارتقای جایگاه این مسجد در سطح منطقه بسیار تلاش کردند.

 امام جماعت مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) نیز در این مراسم با بیان اینکه حضرت آیت الله حاج آقا سیدمهدی طباطبایی (ره) حدود دو سال در جوار منور مولایمان امیرالمومنین علیه السلام از عالمان نجف بهره بودند، گفت: ایشان علاوه بر علوم دینی در علوم دیگری متخصص شده بودند و به عنوان عالم و استاد اخلاق  به حل مشکلات مردم می پرداخت و در دستگیری از نیازمندان و ایتام بسیار کوشا بودند. آن عالم ربانی، مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) منطقه غیاثی تهران را به مرکز خدمت رسانی به گروه های مختلف و همچنین بیت خود را به محل کمک مومنانه به نیازمندان و حل مشکلات روحانیون و طلاب تبدیل کرده بودند.

 یادآور می شود، مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) در دوره شیوع ویروس کرونا از فعال ترین مساجد در جنوب شهر تهران در خدمت رسانی به نیازمندان، کمک به مدافعان سلامت و نشر معارف دینی با وجود تمام محدودیت های کرونایی بود.

 یادآور می شود، مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) در دوره شیوع ویروس کرونا از فعال ترین مساجد در جنوب شهر تهران در خدمت رسانی به نیازمندان، کمک به مدافعان سلامت و نشر معارف دینی با وجود تمام محدودیت های کرونایی بود. توزیع صدها بسته ارزاق، اقلام بهداشتی و هدایای نقدی میان گروه های نیازمند و کسانی که با شیوع ویروس کرونا دچار مشکل معیشتی شدند از جمله خدمات اهالی مسجد حضرت موسی بن جعفر (ع) و بیت مرحوم حضرت آیت الله سید مهدی طباطبایی به ویژه حجت الاسلام والمسلمین سید محمد طباطبایی، فرزند برومند و انقلابی آن عالم ربانی، طی یک سال اخیر بود.

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار