خبرهای داغ:

در سالجاری 400 هکتار کشت گیاهان دارویی در سمنان انجام گرفته است

رئیس مناطع طبیعی شهرستان سمنان گفت: در سالجاری 400 هکتار کشت گیاهان دارویی در سمنان انجام گرفته است.
کد خبر: ۹۳۲۵۱۸۰
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان؛ سمیه ناظمی رئیس مناطع طبیعی شهرستان سمنان در آئین کاشت 700 نهال درخت در مجموعه ورزشی شهدای بسیج  سمنان گفت: برنامه های نهال کاری مناسب با شرایط آب و هوایی سمنان در مناطق مناسب سمنان در طول سال انجام می شود که ایجاد این پوشش از طوفان های شن جلوگیری می کنند.

وی افزود: در حدود 500 هکتار از اراضی بیابانی شهرستان سمنان در طول سال 99 طرح بذر پاشی و کنترل هرز آب انجام شده است.

او ادامه داد: در خصوص پروژه های احداث بند های خاکی و سنگ و ملات کار های زیادی انجام شده و پروژه های زیادی در خصوص جنگل کاری در مناطق چاه شیرین و منطقه آهوان با استفاده از درختان پراکنده ارس انجام شده است.

ناظمی تصریح کرد: نهالستان شهید عموزاده(سوکان) ظرفیت تولید سالانه 1 میلیون نهال را دارد که در چند سال اخیر نهال مورد نیاز استان را تامین کرده و در آن 15 گونه نهال تولید می شود.

رئیس منابع طبیعی شهرستان سمنان ادامه داد: در خصوص حفاظت از اراضی شعار ما حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری است که پرسنل یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت مستمر پایش و گشت های منظم را در خصوص ساخت و ساز های غیر مجاز و چرای غیر مجاز دام ها و ...  در سطح شهرستان سمنان انجام می دهند.

وی افزود: شماره تلفن 1504 مناطع طبیعی آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص گزارشات تخلفات است.

او اظهار داشت: در سال های اخیر یکی از اهداف سازمان جنگلها، توسعه و ترویج گیاهان دارویی بوده که یکی از گیاهان مهم در سمنان باریجه است و در سالجاری 400 هکتار کشت گیاهان دارویی در سمنان انجام گرفته است.

وی افزود: شعار هفته مناطع بیعی امسال جهاد برای حفاظت از منابع طبیعی است که همه باید در این راستا برای حفظ منابع طبیعی همکاری داشته باشند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار