مراسم اختتامیه کارگاه تجسمی استان هرمزگان با عنوان "هرمزگان مرز پر گوهر" با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، مدیر حوزه هنری انقلاب اسلامی هرمزگان و جمعی از هنرمندان استان، برگزار شد.
رضا کمالی زرکانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در این آیین اظهار داشت: هرمزگان همواره در جشنوارههای تجسمی و گرافیکی حرفهای زیادی برای گفتن داشته است.
وی افزود: هرمزگان در این حوزه استعداد بسیار خوبی دارد این مهم را میتوان در آثار و صنایع دستی مردمان میناب و بشاگرد به خوبی مشاهده کرد که افراد به صورت تجربی صنایع زیبایی خلق میکنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با تاکید بر اینکه هنر از صنعت جلوتر بوده و زندهتر است گفت: هنرهای تجسمی اهمیت زیادی دارند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در هرمزگان مجددا انجمن هنرهای تجسمی احیا شد و اعضا انتخاب شدند که میتواند به حرفهایتر شدن آثار تولیدی کمک کند.
کمالی زرکانی گفت: برگزاری چنین کارگاههایی سبب میشود سواد تجربی افراد به صورت کارگاههایی حرفهای شود و به پختگی برسد.
وی با اشاره به برنامههای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال آینده تصریح کرد: یکی از برنامههای ما که در تقویم نیز ثبت شده است برگزاری هفته هرمزگان از تاریخ 5 تا 12 اردیبهشت است که در این فرصت تلاش میشود ظرفیتها و پتانسیلهای هرمزگان در تمامی ابعاد شناسانده شود.
سعید عبدلیزاده رئیس حوزه هنری هرمزگان نیز در این آیین اظهار داشت: در برگزاری این کارگاه چند هدف داشتیم که یکی از مهمترین اهداف بحث تبیین هویت واقعی و برجسته هرمزگان به عنوان پایگاه بی بدیل در برابر استعمار و استکبار بود.
وی افزود: این مسئله چندین مرتبه مورد تاکید رهبر معظم انقلاب هم بوده است و درخواست داشتهاند نقش هرمزگان در مقابله با استکبار و استعمار تبیین شود که این امر یک وظیفه برای هنرمندان به عنوان رزمندگان حوزه هنر انقلاب اسلامی است.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی هرمزگان گفت: باید تلاش کرد و به به عنوان یک هدف مشترک با بهرهگیری از هنر، هرمزگان را به عنوان یک پایگاه مبارزه با استکبار و استعمار معرفی کرد و این استان به عنوان کانون هنر مقاومت شناخته شود.
عبدلیزاده تصریح کرد: در برگزاری این کارگاه سازمان اوج به عنوان یک همکار در کنار حوزه هنری قرار گرفت و حضور موثری داشت که قدردان آنها و جبهه فرهنگی انقلاب در استان هستیم.