راهبرد بسیج حضور حداکثری و آگاهانه مردم در انتخابات است/ انتخاب شایسته ضعف و سوء مدیریت ها را از بین می برد
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا تویسرکانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، ضمن تبریک روز سوم شعبان، ولادت سالار شهیدان، اظهار داشت: همه پاسداران و بسیجیان از این اسوه عزیز، بزرگوار و تاریخ ساز پیروی می کنند.
وی افزود: جهاد، شهادت طلبی، ایثار و بسیاری از صفات پسندیده دیگر را باید از سیدالشهدا بیاموزیم. ایشان الگویی برای تمام انسان ها است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در ادامه در خصوص راهبرد بسیج برای انتخابات ۱۴۰۰، گفت: بسیج در انتخابات ریاست جمهوری نه بر علیه کسی وارد عمل میشود و نه برای حمایت از کسی وارد عمل خواهد شد. بسیج نه دست به تخریب کسی میزند و نه برای کسی به صورت سازماندهی شده و شبکه ای تبلیغ میکند.
وی با بیان اینکه مهمترین راهبرد بسیجیان در انتخابات پیشرو حضور حداکثری و آگاهانه مردم است، گفت: فارغ از اینکه چه کسی رای بیاورد یا رای نیاورد ما به این مهم می پردازیم.
حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی با تاکید بر اینکه اگر در فضای مجازی و یا جایی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم مطرح میشود که بسیج از کاندیدای خاصی حمایت می کند، این تبلیغ کذب است، ادامه داد: راهبرد بسیج حضور آگاهانه است.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران ساختار مردم سالارانه ای دارد و به همین دلیل هر زمانی که مردم حضور آگاهانه و فعال در انتخابات و صحنه های دیگرداشتهاند کارآمدی نظام افزایش و امنیت و رفاه مردم تأمین شده است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: حضور حداکثری و آگاهانه مردم در انتخابات با افزایش کارآمدی نظام و امنیت کشور و سرعت گرفتن پیشرفت در عرصه های گوناگون مساوی است و این مولفه ها در بیانیه گام دوم نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی تاکید کرد: اگر حضور حداکثری مردم نباشد این مسئله به ناکارآمدی و سختی معیشت و امنیت کشور خواهد انجامید و در حقیقت منافع حضور حداکثری مردم در انتخابات مستقیم نصیب خودشان خواهد شد و همچنین در صورت عدم حضور حداکثری خسارت آن نیز نصیب خود مردم میشود.
وی با بیان اینکه مردم باید به تکلیف خود به طور شایسته عمل کنند، افزود: آن چیزی که در کشور ما به عنوان یک مشکل مهم مورد قبول است، بحث سوء مدیریت و ضعف مدیریت در بخش هایی از نظام است و برای برطرف کردن آن اقداماتی باید صورت بگیرد؛ حضور حداکثری و آگاهانه در انتخابات از جمله این اقدامات است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: وقتی مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا شرکت میکنند باید این کار را با بررسی، تحقیق و دقت نظر انجام دهند و فرد شایسته ای را انتخاب کنند تا بتواند به درمان سوء مدیریت و ضعف مدیریت در کشور بپردازد.
وی خاطر نشان کرد: قوه قضائیه برای درمان سوء مدیریت و ضعف مدیریت کارهایی انجام داده است و باید به این روند ادامه دهد. در این موضوع مجلس هم میتواند نقش مهمی داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی در پایان هدف بسیجیان در انتخابات را حضور آگاهانه و حداکثری مردم عنوان کرد و گفت: برای تحقق این راهبرد بهترین روش حمایت نکردن از فرد خاص و علیه و یا له کسی حرف نزدن است. انتخاب شایسته می تواند ضعف و سوء مدیریت ها را از بین ببرد.
مصاحبه کننده: جواد بخشی الموتی