برای ساخت ایرانی قوی نیازمند خودباوری و توانمند کردن نسل جوان هستیم
بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی ظهر امروز در هفتمین نشست دانشنامه دفاع مقدس استان گفت: ملت ایران در طول ۴۲ سال گذشته با دو مؤلفه ایثار و شهادت توانستند موجب پایداری و اقتدار نظام اسلامی شوند و این دو مؤلفه برگرفته از فرهنگ دفاع مقدس است که همچون گنجی عظیم پیش روی ملت قرارگرفته است.
سردار کریمی افزود: امروز اگر ملت و نظام اسلامی توانسته در طول ۴۲ سال گذشته با اقتدار در برابر طوفان توطئههای دشمنان باقوت بایستد این به برکت ایثارگریهای شهدا و رزمندگان در طول سالهای گذشته است که همه این رفتارهای ارزنده با تأسی و برگرفته از گنج دفاع مقدس است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز برای پایداری، پیشرفت، رسیدن به قله های بلند عزت و سربلندی و اقتدار روزافزون نظام اسلامی نیازمند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پویایی فرهنگ دفاع مقدس هستیم که باید در همه ابعاد به آن توجه شود.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی تصریح کرد: مؤلفههای بسیاری در فرهنگ دفاع مقدس وجود دارد که اگر امروز بهعنوان فرهنگی رایج در کشور عملیاتی شوند قطعاً آثار و برکات آن را بهوضوح میبینیم و این مؤلفهها بیشتر باید برای جوانان تبیین و الگوسازی شوند.
سردار کریمی با تأکید بر اینکه امروز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه یک نیاز حیاتی محسوب میشود اظهار کرد: همه باید در ابعاد مختلف به این فرهنگ پایبند باشند و در این راستا از ابزارهای مختلف بهکارگیری کنند.
وی افزود: امروز برای ساخت ایرانی قوی در گام دوم نیازمند خودباوری و توانمند کردن نسل جوان و جامعه هستیم که دفاع مقدس در این راستا بهترین الگوی عملیاتی است و بهوضوح میبینیم بسیاری از دستاوردهای امروز برگرفته از روحیات دفاع مقدس است و لذا باید برای ترویج این فرهنگ ارزشمند از هر فرصتی استفاده کنیم.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی ادامه داد: اگر توانستیم فرهنگ دفاع مقدس و رفتارهایی که در آن مقطع در کشور جاری بود بهعنوان یک فرهنگ حاکم بر کشور طنینانداز کنیم قطعاً عبور از مقاطع حساس بسیار راحتتر خواهد بود، ماندگاری و پایداری فرهنگ دفاع مقدس نیاز به پاسداری و انتقال صحیح این فرهنگ ارزشمند دارد و باید بتوانیم آن را در چارچوبهای علمی و دقیق بهدرستی به نسل جدید منتقل کنیم.
سردار کریمی تصریح کرد: پاسداری همهجانبه و جلوگیری از تحریف دفاع مقدس اصل مهم و رویکردی لازم است که همه باید در اجراشدن صحیح آن مشارکت داشته باشند.
وی عنوان کرد: در راستای عمل به وظایف در حوزه پاسداری، انتقال صحیح و جلوگیری از تحریف فرهنگ دفاع مقدس دانشنامه استانی دفاع مقدس در دستور کار قرارگرفته که سعی داریم کلیه عناصر و مسائل مرتبط با عملکرد استان در همه ابعاد در مقطع هشتساله جنگ تحمیلی در آن دیده شود.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی با بیان اینکه تهیه دانشنامه دفاع مقدس یک پروژه علمی استانی است و از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است گفت: بهعنوان سند افتخار استان مرکزی مطرح است و لذا میطلبد همه دستگاهها و عناصری که میتوانند تأثیرگذار باشند در این پروژه مهم مشارکت داشته باشند و یکبار دیگر افتخاری بزرگ برای استان مرکزی در حوزه دفاع مقدس به ثبت برسانند.
وی اظهار کرد: بیش از ۵۰۰ پرونده علمی جامع در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی تهیهشده که از پیشرفتهای قابلتوجهی برخوردار هستند و نیاز است برای تکمیل صددرصدی آنها همافزایی و تعامل جدی صورت گیرد.
سردار کریمی خاطرنشان کرد: تشکیل ۵۰۰ پرونده علمی در حوزه دفاع مقدس استان مرکزی نشان از پیشرفت و موفقیت شورای دانشنامه استان دارد و این ساختار و سازماندهی که امروز در حوزه دفاع مقدس استان دیده میشود به برکت زحمات و اقدامات زیرساختی کنگره شهدای استان است که زمینه را برای فعالیتهای متنوع در حوزه ایثار و شهادت فراهم کرده است.
انتهای پیام/