معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار مرکزی:

روزانه ۲۲۰ تن مرغ در استان مرکزی کشتار میشود

فرخی گفت: در داخل استان روزانه بیش از ۱۱۰ هزار قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌ها تحویل داده می شود که به لحاظ وزنی حدود ۲۲۰ تن در روز می شود که البته روزهایی هم داشتیم که بیش از ۳۰۰ تن در استان توزیع می شود.
کد خبر: ۹۳۳۳۴۷۶
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۲

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سعید فرخي معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار مرکزی امروز در ستاد تنظیم بازار استان در اراک گفت: در رابطه با نحوه تأمین و توزیع مرغ در داخل استان از اواسط اسفندماه سال گذشته که شرایط کمی متلاطم شد برنامه‌ریزی‌های خوبی شکل گرفت که شرایط ما نسبتاً در داخل کشور شرایط متعادل‌تری بود از نظر قیمت و نحوه توزیع بود.

فرخی اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های مرغداری هایی که تولید مرغ دارند موظف هستند بر اساس مصوبات برنامه های ابلاغی سازمان جهاد کشاورزی با اولویت تامین مرغ مورد نیاز استان مرغ های خود را به کشتارگاه های داخل استان تحویل دهند و این مسئله هم از طریق دستگاه های متولی و هم دستگاه های نظارتی به طور دقیق کنترل می شود.

وی ادامه داد: کسانی که این کار را انجام ندهند پرونده آنها به سازمان تعزیرات ارجاع داده خواهد شد و سهمیه های آتی آنها متوقف خواهد شد که از اواسط اسفند ماه تابه امروز بیش از ۱۲۰ پرونده مرغداران به مراجع نظارتی و قضائی ارجاع شده که در حال رسیدگی می شود.

معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار مرکزی بیان کرد: نتیجه اینکه کلیه مرغداران که سهمیه دولتی نهاده ها دارند موظف هستند بر اساس برنامه ابلاغی عمل کنند و این مسئله در مورد کشتارگاه ها هم اینگونه است که موظف هستند مرغی که از مرغداران تحویل می گیرند به صورت کشتارکرده و بر اساس برنامه نحوه  توزیع سازمان صمت در بین شهرستان های استان توزیع کنند که این امر با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف و بومی در حال رصد و نظارت می باشد.

فرخی یادآور شد: میزان جوجه ریزی و میزان تامینی که در روزهای آینده خواهیم داشت مشکلی را برای روزهای آینده به وجود نخواهد آورد.

وی یادآور شد: در داخل استان روزانه بیش از ۱۱۰ هزار قطعه مرغ زنده به کشتارگاه ها تحویل داده می شود که به لحاظ وزنی حدود ۲۲۰ تن در روز می شود که البته روزهایی هم داشتیم که بیش از ۳۰۰ تن در استان توزیع شده ولی به طور متوسط بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن در داخل استان مرغ توزیع می شود.

معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار مرکزی با اشاره به اینکه قیمت مصوب مرغ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان برای مصرف کننده است بیان کرد: در طی دو هفته گذشته هیچ مشکلی در خصوص عرصه مرغ وجود نداشته و حتی شاهد این هستیم در برخی از مناطق پایین تر از قیمت مصوب هم مرغ در حال عرصه شدن است.

فرخی بیان کرد: در زمینه روغن شرایط ما نسبتا مناسب است که التهاب های گذشته کمتر شده ولی روغن جامد و نیمه جامد هنوز هم عرصه به اندازه کافی نشده که برای تامین آن برنامه ریزی های لازم انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: اواخر سال قیمت کشتار گوشت بین ۱۵ الی ۲۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده که در هفته گذشته در حال کاهش پیدا کردن است چراکه زمانی که چسبندگی قیمت ها بالا می رود این چسبندگی مانع از کاهش می شود که امید داریم در روزهای آینده روند کاهش داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات