برجام، میدان و دیپلماسی ناشی از تضاد جوشش انقلابی و نظم سیاسی است
قزوین_بسیج/انقلاب اسلامی ایران به دست مردم و رهبری دینی با تکیه بر مبانی اسلامی تحقق یافت. نظام اسلامی در طول حیات با برکت خود، همواره در تقابل با دشمنان بوده است. علاوه بر
اسلام و امت، یکی از ارکان مهم مقابله با زیاده خواهی غرب، رهبری است که توانایی مقابله با جنگ نرم و عبور از تمامی بحران ها و وضعیت سخت و دشوار به ویژه فتنه ۸۸ را به نمایش گذاشته است.
ولی فقیه به عنوان مهمترین رکن نظام جمهوری اسلامی ایران در عبور دادن کشور و نظام اسلامی از گردنه های خطرناک در بیش از ۴۲ سال گذشته تا به حال نقش تاریخ سازی داشته و دارد. با توجه به جایگاه و اهمیت نقش رهبری انقلاب اسلامی در مدیریت راهبردی و کلان کشور به ویژه در مقابله با بحرانها، ضروری است تلاش جدی در تبیین مدیریت رهبری در مقابله با جنگ نرم
دشمن و ارائه الگویی به منظور مقابله با طرح های آینده صورت پذیرد.
انتخابات و حوادث پس از آن سبب شد ویژگی ها و ظرفیت های علمی و مدیریتی رهبری به ویژه برای نسل جوان شناخته شود. انتخابات، ظرفیت، کارامدی و قدرت روزامدی اندیشه ولایت فقیه در رویارویی با چالش های پیچیده و چند وجهی را به ویژه در جنگ نرم دشمن در تجربه های عملی و عینی نشان داد که خود بهترین پاسخ به پرسش ها و چالش های نظری در این باره به شمار می رود و آنچه در بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری بیان شده، راهگشای بسیاری از شبهاتی است که در عرصه های مختلف تاریخ کشور از سوی دشمنان انقلاب، سنگ اندازی شده است.
عباس کاظمی مسوول سازمان بسیج دانشجویی در پاسخ به این سوال که در بحث انقلاب شبهاتی که برای انقلاب مطرح شد و عملکرد امام راحل و انقلاب نسبت به رای مردم و دموکراسی چه بود؟ بیان کرد: یکی از مظلومیت های این نظام که ابداع امام(ره) بود، با تجربه ای که از مدل ها و نمونه های قبل از او ما در دنیا سراغ داریم، این است که شاهد وارد شدن هجمه و حمله و سیاه نمایی این تجربه موفق هستیم.
مدل لیبرال دموکرات غربی، از ادعا تا واقعیت
وی گفت: در کنار مدل جمهوری اسلامی تنها مدلی که در بین جامعه نخبگانی مطرح می شود مدل لیبرال دموکراسی غربی در حوزه سیاست و اقتصاد و فرهنگ است. از اندیشه سوسیالیست چیزی باقی نمانده و دیگر مدل های جامعه بشری نیز حرفی برای گفتن ندارند. لذا دو اندیشه جمهوری اسلامی با سابقه ۴۲ ساله و لیبرال دموکراسی غربی با سابقه ۷۲ ساله باقی می ماند.
مسوول بسیج دانشجویی استان قزوین با اشاره به تفاوت محصول این دو نوع حکمرانی یادآور شد: در نوع لیبرال دموکراسی غربی، امروز به اذعان خود غرب هر جنگ و جنایتی در عالم متوجه این تفکر بوده و همچنین موافقین این نوع حکمرانی اذعان می کنند که تجربه بشر، نه بر اساس آموزه های قرآنی و یا فکر امامین انقلاب، بر علیه این مدل از حکمرانی در هر گوشه از دنیا بوده و جنایت و فتنه این سبک از تفکر، تمام عالم را فراگرفته و به هیچ یک از مولفه های یک جامعه بشری معتقد نبوده و این درحالی است که مدعی آزادی و حقوق بشر هستند.
اندیشه جمهوری اسلامی، مردم سالاری را در فضای اسلامیت و دین قرار می دهد
مسوول سازمان بسیج دانشجویی استان قزوین در ادامه اظهار کرد: در نقطه مقابل، یک تجربه بنام جمهوری اسلامی قرار گرفته که رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم از ظرفیت و قابلیت نظام اسلامی بعنوان یک الگو نام می برد و می فرمایند؛ «هیچ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﭘﯿﺸﯿﻨﯽ و راه ﻃﯽ ﺷﺪه ای در ﺑﺮاﺑﺮ ﻣﺎ وﺟﻮد ﻧﺪاﺷﺖ. بدیهی است که قیامهای مارکسیستی و امثال آن نمیتوانست برای انقلابی که از متن ایمان و معرفت اسلامی پدید آمده است، الگو محسوب شود. انقلابیون اسلامی بدون سرمشق و تجربه آغاز کردند و ترکیب جمهوریّت و اسلامیّت و ابزارهای تشکیل و پیشرفت آن، جز با هدایت الهی و قلب نورانی و اندیشه بزرگ امام خمینی، به دست نیامد و این نخستین درخشش انقلاب بود».
کاظمی ادامه داد: این درخشش انقلاب، از سوی مقام معظم رهبری، در واقع نقطه آغاز حرکت بزرگ انقلاب اسلامی معرفی می شود و هر آنچه که می بینیم ناشی از همین تفکر جمهوریت و اسلامیت است که مردم سالاری را در فضای اسلامیت و دین قرار می دهد و این گمشده امروز بشر است و اعتراف خود غربی هاست که تا دیروز با غارت و تصرف و موشک اراده ملت ها و سرزمین ها را تصرف می کردند و امروز شعار آزادی و حقوق بشر، بهانه دست نظام سلطه شده است.
مسوول سازمان بسیج دانشجویی استان قزوین با اشاره به اینکه مردم سالاری دینی و جمهوریت و اسلامیت گمشده جامعه امروز بشری است افزود: این گمشده بشر نیازمند تجربه یک مدل از حکمرانی است که در سایه آن آزادی و حقوق بشر و رفاه و امنیت که ادعا می شود، به معنای واقعی پدیدار شود و این امر را دنیا در مقایسه تجربه انقلاب ۴۲ ساله اسلامی ایران و لیبرالیسم به خوبی درک می کند.
انتخابات، مترقی ترین مدل مدیریت است که از سوی امام(ره) ارایه شد
کاظمی در ادامه با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در طول ۴۲ سال تجربیات زیادی را کسب کرده بیان کرد: اگر امروز مردم گلایه مند از ارائه خدمات در جامعه هستند، ریشه در جای دیگری دارد. پنجاه روز پس از پیروزی انقلاب، امام(ره) با ایجاد فضای انتخاباتی، از مردم می خواهد که پای صندوق های رأی حاضر شوند. انقلابی در جهان پیدا نمی شود که استمرار خود را با تعیین نوع حکومت از سوی مردم تحقق بخشد و امامی که از سال ۴۱ نهضت را آغاز کرد همواره متهم به تحجر بود و واپس گرایی بود و با ادبیات عرب های عصر حجاز مقایسه می کردند و این تفکر را در اذهان عمومی رواج داده بودند و درست پنجاه روز بعد مترقی ترین مدل از مدیریت جامعه را امام به نمایش می گذارد.
مسوول سازمان بسیج دانشجویی استان قزوین ادامه داد: دهم و یازدهم فروردین همه پرسی شروع می شود و در همان سال اول پیروزی انقلاب همه پرسی جمهوری اسلامی، انتخابات قانون اساسی و انتخابات خبرگان قانون اساسی اجرا می شود در حالی که هنوز هیچ دستگاه اجرایی و هیچ نظام سیاسی شکل نگرفته است در چنین شرایطی، امام(ره) مترقی ترین و عالی ترین مصداق و شاخص رشد توسعه انسانی را در جوامع پیشرفته به نمایش می گذارد و ادامه کار، مراجعه به آرا عمومی واقعی است، نه از مدل دموکراسی که در آن مهندسی آرا اتفاق می افتد و در اینجا بنگاه های بزرگ خبرپراکنی و رسانه ای نقش ایفا می کنند.
کاظمی با اشاره به اینکه همواره نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی متهم به مهندسی آرا، بی خاصیت و تشریفاتی بودن می باشد، عنوان کرد: نظام سلطه، دموکراسی را بعد از جنگ های عجیب و جنایت های بی شمار، به دنبال راه های دیگر برای سیاست های استعماری بودند و همین رفتار را امروز ویژگی های دموکراسی غربی را امروز به مردم سالاری دینی نسبت می دهند.
به دلیل غفلت، نتوانستیم تئوری و راهبرد نظام انقلابی را به درستی تبیین کنیم
مسوول بسیج دانشجویی استان قزوین عنوان کرد: امروز به دلیل غفلت، اولا نتوانستیم تئوری و راهبرد نظام انقلابی را که در بیانیه گام دوم به آن تکیه می شود به درستی تبیین کنیم. مسوولان دولت فعلی که روی کار است معتقد هستند که انقلاب به پایان رسیده و طرفدار نظم سیاسی هستند که بر این اساس همه باید مثل یک شهروند در جوامع غربی رفتار کنند. اما در بیانیه گام دوم انقلاب، مقام معظم رهبری می فرمایند که «انقلاب اسلامی یک پدیده زنده است که تجدید نظرپذیر و اهل انفعال نیست و به هیچ بهانه ای از ارزش ها که با ایمان دینی مردم آمیخته است، فاصله نمی گیرد. انقلاب اسلامی، پس از نظام سازی به رکود و خموشی دچار نشده است» و این برخلاف نظر مسوولان دولت فعلی است.
کاظمی گفت: از منظر اندیشه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد وجود ندارد اما از نگاه مسوولان دولت فعلی، تضاد وجود دارد و قصه برجام و میدان و دیپلماسی ناشی از همین اعتقاد است. استفاده از تجربه لیبرال دموکراسی غربی و شرایط و وضعیت موجود ایران که در ده سال گذشته تجربه کردیم، موجب دوگانگی می شود و لذا باید این دو جریان فکری برای جوانان تبیین شود.
انتهای پیام/۱۰۱۰