فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند بیان کرد
توزیع ۱۳ هزار پرس غذای گرم میان نیازمندان گتوند
به همت گروههای جهادی گتوند در احیای سنت اطعام غدیر،۱۳ هزار پرس غذای گرم توزیع گردید
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند از تهیه و توزیع بیش از ۱۳ هزار پرس غذای گرم توسط گروههای جهادی در این شهرستان خبر داد
سرهنگ پاسدار حسن محمودی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیج ضمن تبریک عید سعید غدیر خم اظهار داشت: گروههای جهادی پایگاههای مقاومت بسیج با مشارکت مردم و خیرین نیک اندیش اقدام به طبخ بیش از ۱۳۰۰۰ پرس غذای گرم نموده و در روز عید غدیر خم آنان را در بین نیازمندان و نقاط محروم توزیع کردند
محمودی خاطر نشان کرد: بیش از ۲۰ گروه جهادی در این امر خیر سهیم بودند و هزینه تهیه این ۱۳ هزار پرس غذا مبلغی بالغ بر ۴۵۰ میلیون تومان بود که توسط گروههای جهادی و خیرین تامین شد
وی افزودند: برگزاری جشن، نشستهای روشنگری، راه اندازی کاروان خودرویی ویژه غدیر، برپایی ایستگاههای صلواتی، آذین بندی مساجد و پایگاههای مقاومت بسیج از دیگر برنامههای گرامیداشت عید غدیر بود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند یادآوری کرد: به همین مناسبت بیش از ۲۰۰ کیلو گرم گوشت قرمز تهیه و به افراد نیازمند تحویل داده شد
سرهنگ پاسدار حسن محمودی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیج ضمن تبریک عید سعید غدیر خم اظهار داشت: گروههای جهادی پایگاههای مقاومت بسیج با مشارکت مردم و خیرین نیک اندیش اقدام به طبخ بیش از ۱۳۰۰۰ پرس غذای گرم نموده و در روز عید غدیر خم آنان را در بین نیازمندان و نقاط محروم توزیع کردند
محمودی خاطر نشان کرد: بیش از ۲۰ گروه جهادی در این امر خیر سهیم بودند و هزینه تهیه این ۱۳ هزار پرس غذا مبلغی بالغ بر ۴۵۰ میلیون تومان بود که توسط گروههای جهادی و خیرین تامین شد
وی افزودند: برگزاری جشن، نشستهای روشنگری، راه اندازی کاروان خودرویی ویژه غدیر، برپایی ایستگاههای صلواتی، آذین بندی مساجد و پایگاههای مقاومت بسیج از دیگر برنامههای گرامیداشت عید غدیر بود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند یادآوری کرد: به همین مناسبت بیش از ۲۰۰ کیلو گرم گوشت قرمز تهیه و به افراد نیازمند تحویل داده شد
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار