خبرهای داغ:
مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین؛

آئین نامه ششمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قزوین

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین، از صدور آئین نامه ششمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قزوین خبر داد.
کد خبر: ۹۳۷۷۳۰۴
|
۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹

محمد کشاورز مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین؛ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: امروز تبلیغات رسانه‌ای و جنگ نرم دشمنانِ این مرز و بوم، بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی است. از اهداف جنگ رسانه ای می توان به ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاه‌های مسوول و همچنین بیشتر و بزرگ‌تر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه اشاره کرد .

وی گفت: بی شک پاسخگویی به پرسش های افکار عمومی، ارائه پاسخ های به موقع، اعتمادافزایی، تقویت سرمایه های اجتماعی و همدلی می تواند به مثابه سد محکمی در مقابل جولان رسانه های معاند و بیگانه باشد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین؛ در این میان قلم اصحاب رسانه در اطلاع رسانی دقیق، شبهه زدایی از ابهامات و تقویت شفافیت، آگاه سازی مردم از توطئه‌های دشمنان و آسیب‌های اجتماعی و مسائل اقتصادی و نیز شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن با پرورش نهال امید به آینده و راندن ترس و نومیدی که از خواسته های بحق رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است،  گره گشا و از جایگاه برجسته ای برخوردار است.

وی افزود: با توجه به اینکه تشکیل، تقویت و توسعه جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی در مقابله با موج مخرب جنگ نرم و همچنین حفظ و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی و نیز ارتقای تولیدات ارزشی و حمایت از خبرنگاران و پدیدآورندگان آثار فاخر انقلابی از برنامه‌ های محوری سازمان بسیج رسانه می باشد، این مجموعه به عنوان نهاد انقلابیِ حامی جریان رسانه ای انقلاب، در تلاش است تا با برگزاری جشنواره ابوذر، در مسیر گفتمان سازی آرمانهای انقلاب و منویات رهبری معظم آن و مطالبه گری از مسئولین در راستای خدمت صادقانه به ولی نعمتان اصلی انقلاب گام بردارد.

اهداف و شرایط شرکت در جشنواره ابوذر به شرح ذیل است:

اهداف جشنواره :

۱-توسعه، تعمیق و نهادینه سازی گفتمان انقلاب اسلامی ۲- تولید محتوای مورد انتظار جشنواره توسط رسانه ها ۳- تحول در محتوای رسانه ها با محوریت جشنواره ۴- ایجاد فرصت نقش آفرینی برای بسیجیان رسانه ای دغدغه مند ۵- شناسایی افراد رسانه ای دارای مهارت و توانمند برای تولید محتوای گسترده برای رسانه های سراسری ۶- تربیت کادر خبری فنی استاندارد و بسیجی ۷- حساس کردن مسئولان برای حل معضلات و آسیب های اجتماعی ۸- جریان سازی رسانه ای برای ارائه راهکارها

محورهای جشنواره :

۱-امنیت پایدار، ۲- امید و نشاط، ۳- روحیه جهادی و انقلابی( کرونا، کمک مومنانه، مواسات و انفاق، اردوهای جهادی و…)، ۴- الگوسازی و مطالبه کارآمدی، ۵- آسیب های اجتماعی(طلاق، اعتیاد، قاچاق، گرانفروشی، محرومیت، ناکارآمدی مدیران و مسئولین)، ۶- سبک زندگی(ازدواج، فرزندآوری، عفاف و حجاب، الگوی مصرف، نماز و امر به معروف…)، ۷- مدیریت بر فضای مجازی، ۸-توان داخلی و خوداتکایی، ۹- مانع زدایی ها، ۱۰- دشمن شناسی،   * 11- موضوع استانی : احیای دشت قزوین

بخش های جشنواره :

۱-عکس ، ۲- گزارش ، ۳- خبر ، ۴- یادداشت ، ۵- کاریکاتور ، ۶- مستند کوتاه ، ۷- کلیپ و موشن گرافیک ، ۸- اینفوگرافیک ، ۹- گفتگو و مصاحبه ، ۱۰- تیتر

ضوابط و مقررات شرکت در جشنواره :

۱-کلیه اصحاب رسانه می توانند در جشنواره شرکت کنند.

۲- شرکت کنندگان در جشنواره باید آثار خود را با رعایت شرایط جشنواره و رعایت زمانبندی تعیین شده به دبیرخانه ارسال نمایند.

۳- آثار نباید مغایر با قوانین و مقررات جاری کشور، فرهنگ و ارزشهای ملی و دینی باشد.

۴-آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره فقط از پدیدآورنده و صاحب حقوقی اثر منتشر شده پذیرفته می شود و در صورت عدم درج نام صاحب اثر و یا نام مستعار، باید توسط مدیر مسئول مهر و امضاء شده باشد.

۵- مسئولیت پاسخگوئی به هرگونه ادعای افراد حقیقی یا حقوقی در زمینه مالکیت اثر ارائه شده، به عهده متقاضی می باشد و دبیرخانه درقبال دعاوی مذکور هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت.

۶- تکمیل فرم مشخصات فردی و رسانه ای به همراه مشخصات کامل برای هر اثر الزامی است.

۷-آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره عودت داده نمی شود.

۸- به کلیه شرکت کنندگان که آثارشان تا مهلت تعیین شده توسط دبیرخانه دریافت شده باشد گواهی شرکت اعطا می شود.

۹-تصمیم گیری در خصوص مسائل پیش بینی نشده و تفسیر ابهامات احتمالی، صرفا به عهده دبیرخانه جشنواره خواهد بود .

۱۰- آثار منتخب در جشنواره ها و مسابقات مشابه که حائز رتبه شده اند؛ پذیرفته نمی شود.

۱۱- مهلت ارسال آثار : ۱۵ آذر ۱۴۰۰ می باشد.

۱۲- اختتامیه جشنواره در ۲۱ دی ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد ( انشالله)

۱۳-آثاری در جشنواره شرکت داده می شود که در فاصله زمانی ۱۵ آذر ۹۹ تا ۱۵ آذر ۱۴۰۰ در یکی از نشریات سراسری، نشریات استانی، خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و شبکه های اجتماعی منتشر شده باشند.

۱۴- هر متقاضی حداکثر می تواند ۶ اثر در قالب های جشنواره ارائه دهد، در صورت ارسال آثار بیشتر، دبیرخانه جشنواره آثار دریافتی را به صورت تصادفی انتخاب و بقیه را حذف خواهد نمود.

۱۵- مطالب مربوط به بولتن های داخلی دستگاه های اجرایی و سازمانها و … امکان شرکت در جشنواره را ندارند.

۱۶- صاحبان آثار مکتوب باید اثر خود را در قالب pdf ارسال نمایند .( در صورت عدم خوانا بودن ، دبیرخانه اجازه حذف اثر را دارد)

۱۷- صاحبان آثار منتشر شده در خبرگزاری ها و پایگاه های خبری باید لینک اثر خود را  به دبیرخانه ارسال کنند.

۱۸- داوری آثار توسط اساتید خبره در خارج از استان انجام خواهد گرفت.

۱۹- به نفرات برتر در هر بخش جایزه نقدی و لوح تقدیر تعلق می گیرد.

۲۰- آثار برتر به جشنواره کشوری راه خواهند یافت.

۲۱- اگر اثری که به صورت گروهی تهیه شده ، حائز رتبه گردد، لوح تقدیر به همه گروه و جایزه به صورت مشترک اهدا خواهد شد.

۲۲- در بخش عکس خبری، اثر منتشر شده به همراه اصل اثر با فرمت JPG و کیفیت متعارف در یک فایل فشرده ارسال گردد.

۲۳-گزارش های خبری بایستی از شبکه های تلویزیونی و یا شبکه های مجازی پخش شده باشند و حداکثر ۳ دقیقه و فیلم های مستند خبری حداکثر ۵ دقیقه با فرمت AVI یا MPEG همراه با مشخصات اثر شامل عنوان، موضوع و محور، عوامل تهیه و مدت زمان آن که در ابتدای اثر درج شده است ارسال شود.

۲۴-اطلاع رسانی جشنواره از طریق سایت سازمان بسیج رسانه استان قزوین به آدرس www.basijmedia.ir وکانال تلگرامی @aboozarqazvin و صفحه اینستاگرام @b.resanehqazvin  انجام خواهد شد.

نحوه ثبت نام و مهلت ارسال آثار:

متقاضیان شرکت در جشنواره می توانند آثار خود را از طریق پیام رسان واتساپ به شماره ۰۹۱۰۰۹۱۳۹۵۰ و یا به آدرس دبیرخانه : قزوین ، شهرک کوثر، خ. شهید رجبعلی(اندیشه) ، نبش خ. ابوذر جنوبی ، پ ۹ ، سازمان بسیج رسانه استان قزوین ارسال نمایند. تلفن دبیرخانه : ۰۲۸۳۳۷۸۵۱۰۰

به همراه هر اثر اطلاعات لازم شامل: نام و نام خانوادگی، نام رسانه، نام اثر(تیتر)، موضوع، محور ارسال گردد.

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار