۰۴ / تير / ۱۴۰۴ - 25 June 2025
19:55
کد خبر : 9379380
۱۱:۱۰

۱۴۰۰/۰۷/۰۸

خــیران اردبیلی ۲۱ میــلیارد تومان در قالب کــمک‌ های مــومنانه به نـــیازمــندان اهدا کردند

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: خیران ۲۱ میلیارد تومان در قالب کمک‌های مومنانه به نیازمندان اهدا کردند.

خــیران ۲۱ میــلیارد تومان در قالب کــمک‌ های مــومنانه به نـــیازمــندان اهدا کردند

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، سردار غلامحسین محمدی‌اصل صبح امروز در دیدار با مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل اظهار داشت: دفاع مقدس به عنوان هویت ملی محسوب می‌شود که با تکیه بر فرهنگ ناب اسلامی و غیرت ایرانی بر بلوک شرق و غرب پیروز شدیم.

وی بیان کرد: هشت سال دفاع مقدس، جنگی نامتقارن بود که نبردی به مسافت یک هزار و 600 کیلومتر را به کشور عزیزمان تحمیل کرد و امروز نیز ملت ایران اسلامی، حافظ میهن خود هستند که در این شرایط کرونایی اقتصاد و معیشت مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: در حال حاضر در این شرایط سخت اقتصادی، 121 میلیارد تومان توسط همین ملت غیور و با دستان بسیجیان به افراد بی‌بضاعت جامعه در قالب کمک‌های مومنانه اهدا و 21 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در اردبیل برپا شده است.

محمدی‌اصل تصریح کرد: سپاه همواره در خدمت مردم است و در برگزاری برنامه‌های فرهنگی درصدد پاسداشت هفته دفاع هستیم که همواره باید به آن پرداخته شود که این مسئله به عنوان اولویت اساسی و مهم مطرح است و تلاش و جدیت بر این است تا به اهداف خود در این زمینه دست یابیم.

وی اظهار کرد: احیای فرهنگ خودباوری در جوانان، ایثار و از خودگذشتگی، یک صدای ملت، ولایت‌پذیری، افزایش غرور ملی و احیای فرهنگ استقامت و مقاومت از نتایج ارزشمند دوران دفاع مقدس بود که رشادت‌های طلیعه‌داران عشق و ایثار و مجاهدت‌های راست‌قامتان دوران دفاع مقدس همیشه در تاریخ ایران اسلامی جاودانه خواهد ماند و نسل‌های آینده از این دوران به افتخار یاد خواهند کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید