امام جمعه خلیل‌آباد:

افتتاح ناقص بیمارستان خلیل آباد در سال ۹۵ چیزی جز سیاسی کاری نبود

حجت الاسلام ناهیدی با بیان اینکه افتتاح بیمارستان خاتم الانبیاء در سال ۹۵ چیزی جز سیاسی کاری نبود، گفت: ۸۰ درصد مردم خلیل آباد به دلیل نبود امکانات و متخصص در خلیل آباد باید برای درمان به کاشمر مراجعه کنند.
کد خبر: ۹۳۸۹۲۲۶
|
۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۳

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، حجت الاسلام علی ناهیدی، امام جمعه خلیل آباد ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان اظهار داشت: بر اساس گزارش های بدست آمده یکی از مطالبات جدی مردم تجهیز بیمارستان خاتم الانبیاء خلیل آباد است.
وی با بیان اینکه با گذشت ۵ سال از افتتاح ناقص این بیمارستان، هنوز تجهیزات لازم به بیمارستان تحویل داده نشده است، خاطرنشان کرد: چرا باید بیمارستانی که مشکلات فراوانی دارد تجهیز و تکمیل نشده، اصرار به افتتاح آن داشته باشند؟ وقتی باید پروژه را از پیمانکار تحویل گرفت که تکمیل و تجهیزات لازم تحویل شده باشد.
امام جمعه خلیل آباد با تاکید بر اینکه افتتاح ناقص بیمارستان خاتم الانبیاء خلیل آباد در سال ۹۵ چیزی جز سیاسی کاری نبود، تصریح کرد: اساسا این بیمارستان با مشکلات جدی در فضای فیزیکی و تاسیساتی تحویل شبکه بهداشت و درمان شده و قرار بود طبق مصوبه سفر استاندار وقت که بهمن ۹۹ انجام شد، تجهیزات تا پایان سال ۹۹ تکمیل شود ولی تا به امروز اقدامی صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی نامه‌ای در خصوص تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز در بخش نوزادان، گوش و حلق، بانک خون، آزمایشگاه، زایشگاه و تصفیه خانه بیمارستان به وزیر بهداشت داشته ولی تا به امروز نتیجه ای نداشته است، اذعان کرد: در وضع فعلی در بیمارستان خلیل آباد جراح عمومی داریم ولی بانک خون که ممکن است پزشک به آن نیاز داشته باشه نداریم، زایشگاه و تجهیزات چشم پزشکی داریم ولی متخصص چشم در داخل شهر و بیمارستان نداریم.
حجت الاسلام ناهیدی با بیان اینکه ۸۰ درصد مردم خلیل آباد باید برای درمان به کاشمر یا شهرهای دیگر مراجعه کنند، عنوان کرد: آزمایشگاه بیمارستان خاتم الانبیاء خلیل آباد از تجهیزات لازم برخوردار نیست، بخش دیالیز در بیمارستان فعال است ولی از فضای کافی برخوردار نیست.
وی با تاکید بر اینکه نام پزشکان متخصص در سر درب ورودی بیمارستان خاتم الانبیاء حک شده ولی پزشک مربوطه حضور ندارد، تشریح کرد: گاهی متخصص اطفال، روانپزشک و دیگر متخصصین به نام خلیل آباد جذب می شوند ولی معلوم نیست در کدام شهر به کارگیری می شوند، تشریح کرد: علیرغم کمک خیرین در یک وضعیتی هستیم که این بیمارستان هیچ گاه مورد رضایت بیمارستان نبوده و کارکرد بیمارستان در حد یک بیمارستان بیشتر نیست و عملا هزینه سنگینی که از بیت المال برای ساخت بیمارستان صرف شده ولی کارکرد لازم را ندارد.
امام جمعه خلیل آباد با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که مردم را ناراضی کرده بحث داروخانه ها است، بیان کرد: داروخانه های خلیل آباد قبل از افتتاح بیمارستان شبانه روزی جوابگوی مراجعات مردم بودند ولی امروزه اینگونه نیست و در بیمارستان باید برای دارو نسخه پزشک تهیه کنند و مردم برای تهیه دارو باید زحمت هایی را تحمل کنند.
وی همچنین با بیان اینکه شاید برخی در آینده مدعی شود که ما متخصص داریم ولی باید بدانند متخصصی که یک روز یا یک ساعت حضور داشته باشد در شان شهرستان خلیل آباد نیست، تاکید کرد: به نظر می رسد یک مدیر مختص بیمارستان که همواره حضور داشته باشد و امور بیمارستان را پیگیری کند قطعا لازم و ضروری است.
حجت الاسلام ناهیدی با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی، اظهار داشت: شورای عالی فرهنگ عمومی ۲۴ آبان را به این عنوان نامگذاری کردند.
وی با بیان اینکه باید سخنان مقام معظم رهبری را در همه بخش های زندگی به خصوص مسئله کتاب و کتابخوانی مد نظر قرار دهیم، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری درباره کتاب و کتابخوانی می فرمایند که کتاب یکی از ارزشمندترین فرآورده های بشری و گنجینه بزرگترین ثروت های بشر یعنی دانش و تحقیق است، دین و دنیای بشر و جسم و جان انسان به برکت کتاب تامین و تغذیه می شود.
امام جمعه خلیل آباد با تاکید بر اینکه امروزه کتابخوانی نه تنها وظیفه ملی است بلکه یک وظیفه واجب دینی است، تصریح کرد: از همه بیشتر باید جوانان و نوجوانان در این باب احساس وظیفه کنند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار