به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در این همایش گفت: امروز عرصههای مختلفی برای جهاد وجود دارد که جهاد فرهنگی، جهاد اقتصادی، جهاد اندیشهورزی، جهاد مبارزه با فقر، فساد و تبعیض، جهاد در حوزه خانواده، جهاد در مسائل تربیتی و جهاد تبیین از مهمترین این عرصهها هستند.
روح الله ایزدخواه اظهار کرد: در سالهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، وقتی فرمان جهاد صادر میشد تا زمانی که حرکت جهادی شروع میشد فاصله زمانی زیادی طول نمیکشید امّا امروز ما دچار این آسیب هستیم که از زمان صدور فرمان جهاد تا زمان آغاز حرکت جهادی، زمان زیادی طول میکشد که این مسئله نیاز به آسیبشناسی دارد.
وی تصریح کرد: امروز لازم است این موضوع مورد بررسی قرار گیرد که چرا بروکراسی اداری ما رشد کرده است ولی جریانسازی فرهنگی و اجتماعی در کشور ما به خوبی رشد نکرده است؟ و ما شاهدیم که شخصیتهای کارتونی مانند باب اسفنجی به راحتی روی محصولات فرهنگی و نوشتافزارهای ما قرار میگیرند ولی ما تاکنون نتوانستهایم شهید رئیس علی دلواری را وارد این مقوله کنیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: در قرن حاضر با وجود عرصههای جهادهایی که پیش روی نظام جمهوری اسلامی قرار دارد راهی جز این نداریم که بروکراسیهای اداری را کنار بگذاریم و در عرصههای جهادی با الگوهای جهادی حرکت کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امروز بیش از گذشته نیاز است تا جهادگری در عرصههای مختلف دوباره محقق شود و چله دوم انقلاب اسلامی لازم است صحنه بازسازی این جهادها با اقتضائات زمان باشد و میدان به دست جوانان داده شود.
ایزدخواه خاطرنشان کرد: ما در کشور مناطق محروم یعنی مناطقی که خداوند به آن منابع نداده باشد، نداریم امّا مناطق مظلوم مختلفی داریم که اگر همانند ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، میدان را به دست عناصر جهادگر بدهیم و دولت از این عناصر حمایت کند ان شاءالله شاهد خواهیم بود که مشکلات کشور حل میشود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: شهید داریوش شاهینی یک الگوی خوب برای ما و همکاران در عرصه رسانه است و دارای ویژگیهای خاصی در زندگی بود که باعث شده بود که استحقاق شهادت را داشته باشد.
دکتر ابراهیم رضایی اظهار کرد: شهید شاهینی پای حق میایستاد و برای حق هزینه میداد چون فردی برآمده از جنبش دانشجویی بود و به همین علت بود که یک روحیه آزادگی و آزادیخواهی داشت.
وی افزود: وقتی خاطرات این شهید بزرگوار را در ذهن خود مرور میکنم میبینم که هیچ وقت مصلحتاندیشی به معنای منفی خودش نداشت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما در مجلس شورای اسلامی کمیتهای را با عنوان «جنگ نرم و دیپلماسی عمومی» در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تشکیل دادهایم که این کمیسیون مشغول برنامهریزی و انجام کار کارشناسی در حوزه جنگ نرم است.
دکتر رضایی تأکید کرد: امروز بالا بردن سواد رسانهای در کشور ما یک ضرورت مهم به حساب میآید و لازم است در این راستا یک نهضت بزرگ آگاهسازی برای مردم ایجاد شود که مدارس، دانشگاهها و مراکز فرهنگی میتونند نقش مهمی را در مقابل هجمه سنگین دشمن در این عرصه ایفا کنند.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر هم در این همایش گفت: امروز ما در یک جنگ نابرابر رسانهای قرار داریم به طوری که در حال حاضر 300 شبکه معاند نظام جمهوری اسلامی ایران به زبان فارسی مشغول فعالیت بر علیه ما هستند.
سید حسین ناظر افزود: ما از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم تا رسانهها را در تمامی عرصهها به ویژه در زمینه تجهیزات پشتیبانی و یاری دهند تا ما بتوانیم روزبروز و بیش از گذشته در برابر حملات رسانهای دشمن، فعال باشیم.
در این همایش که به همت سازمان بسیج رسانه استان بوشهر و صدا و سیمای مرکز بوشهر برگزار شد از دختر شهید داریوش شاهینی تقدیر به عمل آمد.
شهید داریوش شاهینی متولّد سال 1365 در شهر برازجان استان بوشهر و تحلیلگر سیاسی خبرگزاری صدا و سیما بود.
استان بوشهر چهار شهید را در عرصه رسانه تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
انتهای پیام/