دکتر رضایی اصل درگردهمایی گرامیداشت روز جهانی معلولان در شهرستان ری:

سقف زمانی معافیت بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی ویژه معلولان برداشته شده است

مدیر بهزیستی شهرستان ری از حذف سقف زمانی و محدودیت بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی ویژه معلولان خبر داد.
کد خبر: ۹۳۹۷۹۲۸
|
۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۸

دکتر رضایی اصل مدیر بهزیستی شهرستان ری در گردهمایی گرامیداشت سالروز جهانی معلولان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: قبلا مدت حق معافیت بیمه معلولان 5 سال بود که خوشبختانه سقف زمانی از این طرح برداشته شده و ما برای پرداخت حق بیمه معلولان چه  بیمه کارفرمایی و چه خویش فرمایی هیچ مانع، مشکل و محدودیتی نداریم و همه جامعه هدف ما می توانند از این خدمات استفاده کنند.   

 وی با اشاره به قانون جامع حمایت از حقوق معلولان و جذب 3 درصد معلولان در دستگاه های دولتی، گفت: بر اساس این مصوبه، ما به عزیزان معلول معرفی نامه اشتغال می دهیم اما با برخی دستگاه ها که این قانون را اجرا نمی کنند چالش داریم و براساس قانون جامع حمایت از معلولان آنها را ارجاع می دهیم که از طریق مراجع قانونی از جمله دیوان عدالت اداری پیگیر مطالبات خودشان باشند.

وی، هدف از برگزاری این مراسم را گرامیداشت سالروز جهانی معلولان و تقدیر از معلولان موفق، شناسایی توان و پتانسیل خیلی خوبی که در عرصه های علمی، فرهنگی و ورزشی معلول وجود دارد اعلام کرد و گفت: مردم باید بدانند اگر عزیزی معلولیت دارد در کنار آن توانمندی های بالقوه ای در وجود او هست و ما تلاش می کنیم این توانمندی ها را به بالفعل تبدیل کنیم و مردم این توانمندیها را ببینند و جامعه به این باور برسد که اگر یک معلول معلولیت دارد لاجرم محدودیت ندارد.

رضایی اصل تاکید کرد: ما تلاش می کنیم موانع پیش روی معلولان را بر داریم تا بتواند خودش را به عرصه های خیلی بالاتر و بیشتر در سطح جهان برساند. وی اظهار امیدواری کرد همه دستگاه های تاثیر گذار و تاثیر پذیر بتوانند گام های خوبی برای حضور معلولان بردارند.

وی ادامه داد: یکی از مسائل، مشکلات و چالش های اصلی معلولان عدم اشتغال آنها در بسیاری از دستگاه ها است و متاسفانه به رغم تصویب قانون3 درصد که با صراحت بر به کارگیری معلولان تاکید دارد اجرا نمی شود که امیدواریم دولت خدمتگذار مردمی دکتر رئیسی توجه بیشتری نسبت به اجرای این قانون داشته باشد تا معلولان که بسیاری از آنها نیز تحصیل کرده هستند و رتبه های خیلی خوب علمی دارند و در بهترین دانشگاه ها تحصیل کرده اند جذب شوند و از وجود آنها بهره مند شوند.

مدیر بهزیستی شهرستان ری تعداد کل معلولان شهرستان ری را 15000 نفر اعلام کرد که  در طیف های مختلف: خفیف، متوسط، شدید و خیلی شدید رتبه بندی شده اند.

وی همچنین در خصوص تجهیزات توانبخشی معلولان گفت: با توجه به استنباطی که از عملکرد دستگاه ها داریم ما به سرانه ای که به ما داده می شود اکتفا نمی کنیم چون گاهی اوقات ممکن است این سرانه کم و زیاد شود شاید در خیلی از زمینه ها اعتبارات دولتی کم باشد یا نرسد و یا به موقع نرسد  بنابراین از پتانسیل  خیرین استفاده می کنیم که همیشه در کنار ما و یار و مددکار جامعه هدف ما بودند و در این راستا پارسال 70 دستگاه ویلچر از محل مشارکت های مردمی و کمک های خیرین تهیه کردیم که از همه آنها قدردانی می کنیم.

این مقام مسئول در سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: از طریق سامانه آماری تجهیزات،   رصد می کنیم که چه تعداد از معلولان به تجهیزات نیاز دارند. معمولا هر معلول براساس کمیسیون توانبخشی، میزان معلولیت و نوع نیاز وسیله توانپزشکی از جمله:  ولیچر، مناسب سازی وسیله نقلیه و غیره اعتباراتی پرداخت می شود.

 اما به طور صد درصد موردی نداشته ایم که  معلول ده سال یا هشت سال ویلچر، عصا و سایر تجهیزات توانبخشی نگرفته باشد و اگر چنین موردی داشته باشیم یا جایی کم کاری شده باشد خودم شخصا ورود پیدا کرده ام. شاید موردی باشد که تاخیر صورت گرفته باشد اما اینکه یک معلول قطعا تجهیزات کمک توانبخشی نگرفته باشد، نداریم.  

سالروز جهانی گرامیداشت معلولان با حضور دکتر سید احمد خادم معاون توانبخشی بهزیستی استان تهران، سلیمانی معاون سازمان ورزش شهرداری تهران و پیشکسوت داوری فوتسال، فرماندهان نیروی انتظامی، و  اسایشگاه خیریه کهریزک، خیرین، مسئولان اداره ورزش و جوانان، مدیران شهرستان و معلولان نخبه علمی، فرهنگی ، ورزشی و هنری در محل مرکز تفریحی ری لند شهرری برگزار شد.

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار