مسئول تعلیم و تربیت سپاه آذربایجان شرقی:

بسیاری از علمای بزرگ دوشادوش رزمندگان در جبهه‌ها حضور داشتند

تبریز- مسئول تعلیم و تربیت سپاه عاشورا با بیان این‌که متأسفانه به نقش طلاب و روحانیت در دفاع مقدس چندان پرداخت نشده است، گفت: بسیاری از علمای بزرگ دینی در جبهه‌های جنگ، دوشادوش رزمندگان حضور داشتند.
کد خبر: ۹۴۱۶۶۸۴
|
۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام مهدی تقی‌زاده در جمع مدیران و مسئولان ادارات شهرستان اهر، اظهار داشت: در طول جنگ تحمیلی دو هزار و ۷۵۰ شهید طلبه تقدیم ایران اسلامی شد که در مقایسه با سایر اقشار مختلف، جامعه آمار زیادی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه روحانیت با حضور خود در عرصه‌های رزمی، دفاعی، تبلیغی و ترویجی منشأ خیر و برکات فراوانی بودند، گفت: نقش جامعه طلاب و روحانیت در طول جنگ تحمیلی بسیار چشمگیر بود و در این راستا روحانیت نقش پیشتازی و پیش‌گامی داشتند.

حجت‌الاسلام تقی‌زاده از جمله نقش‌های اساسی طلاب و علما در دوران دفاع مقدس را مدیریت جنگ توسط امام خمینی(ره) و حضور مداوم آن‌ها در جبهه‌های نبرد عنوان کرد و ادامه داد: از نقش‌های دیگر طلاب در طول جنگ تحمیلی، ترغیب و دعوت مردم به حضور در جبهه بود و روحانیت خود نیز مقدم به حضور در جبهه‌های جنگ بودند.

وی همچنین از دیگر نقش‌های طلاب در هشت سال دفاع مقدس را تقویت ایمان و قدرت معنوی رزمندگان در میدان جنگ و حتی پشت جبهه‌ها عنوان کرد و گفت: با ایمان، روحیه معنوی، ایثار و اتصال به پروردگار بود که رزمندگان اسلام توانستند در برابر دشمنان نظام و انقلاب به پیروزی برسند.

مسئول تعلیم و تربیت سپاه عاشورا، از دیگر نقش‌های طلاب در دفاع مقدس را ترویج ارزش‌های اخلاقی و آموزه‌های دینی در بین گردان‌ها و تیپ‌های رزمی، تبیین و حفظ روحیه جهادی در بین اقشار مختلف جامعه، جمع‌آوری کمک‌های مردمی و ارسال آن به جبهه‌های حق علیه باطل، پیشتازی در جهاد و شهادت، حفظ نیرو، روحیه‌دهی و بازسازی نیرو‌ها بعد از هر عملیات خصوصا در عملیات «کربلای چهار» که منجر به پیروزی رزمندگان در عملیات «کربلای پنج» شد، نقش‌آفرینی در دوران اسارت، پاسخگویی به شبهات رزمندگان و شجاعت در میدان عمل، عنوان کرد.

وی گفت: متأسفانه به نقش طلاب و روحانیت در دفاع مقدس چندان پرداخت نشده است؛ این در حالی است که بسیاری از علمای بزرگ دینی در جبهه‌های جنگ، دوشادوش رزمندگان حضور داشتند و با لباس رزم و عمامه به سر با دشمنان مبارزه می‌کردند که انتظار داریم این نقش‌ها در جامعه بیشتر بین مردم تبیین شود.

حجت‌الاسلام «تقی‌زاده» افزود: علما و روحانیون بعد از جنگ تحمیلی نیز نقش بسزایی در جامعه ایفا کرند و از جمله آن‌ها در دوران شیوع ویروس کرونا بود که شاهد حضور طلاب در گندزدایی، همراهی با مردم و ترویج مسائل بهداشتی و روحیه‌بخشی به بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها بودیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار