بانکداری در عصر جدید تکنولوژی علاوه بر پیچیدگی های مالی و اقتصادی، به دلیل روز افزون شدن دیجیتالیسم اقدامی واقعا سخت و چند لایه است.
این سختی از آن رو است که بانک ها که قاعدتا باید مشتری مدار بوده و جایگاه خود در رقابت های اقتصادی را حفظ کنند از سوی دیگر باید شبکه های عمیقی از رسانه ، فناوری و مدیریت نیروی انسانی دانش پژوه را در سیستم های خود به کار گیرند و همزمان مدیریت اقتصادی که لبه اصلی فعالیت شان هم هست را به پیش برده و البته هیچ نقصانی هم در ارائه خدمت به کاربران و مشتریان اتفاق نیافتد.
این چالش عمده و مهم البته از سوی تحلیل گران اقتصاد دیجیتال به عنوان یکی از مصائب پیچیده و عمده شناخته شده است.
این پیچیدگی ها می طلبد که بانکداران در مدیریت های منابع انسانی خود از انسان های زبده و کارکشته و کار آزموده و البته مسلط به فناوری های به روز و سطح بالا بهره برده و در سیاست ورزی اقتصادی، کمال استفاده را از آنان داشته باشند.
بانک ایران زمین که از ابتداب خلقت خود تمایز در ارائه خدمات بانکی را در سرلوحه کار خود قرار داده است از جمله آن بنگاه های اقتصادی است که به به کار گیری نیروی انسانی فهمیده و زبده و خلاق، کاملا از عهده رتق و فتق این پیچیدگی ها برآمده و توانسته بر چالش های اقتصاد دیچیتال با راه اندازی شبکه های مختلف فائق آید.
این تفوق چنان عمیق بوده که نه تنها مشتریان که حتی صاحبان اصلی و پرچم داران دیجیتال در کشور نیز به آن اذعان کرده و شگفت زده شده اند.
چنانکه در همین راستا رجایی فر مدیعامل نئو بانک فردا در گفتگویی به طور رسمی اعلام کرد که از پیشرفت های بانک ایران زمین شگفت زده شده است.
در همین راستا نیز نئوبانک «هوشمند فردا» در دسترس قرار گرفت.
براساس این گزارش نسخه اولیه نئوبانک «فردا» (نئوبانک مشترک بانک ایران زمین و هلدینگ هایوب) سه شنبه ۲۷ اردیبهشت در اختیار کاربران قرار گرفت.
نوید رجائی پور مدیرعامل نئوبانک هوشمند «فردا» با اعلام این خبر گفت: پس از مراحل تست و دریافت نقاط ضعف و قوت، نسخه اصلی آن بارگذاری می شود
رجائی پور در نشستی خبری افزود: با حمایت بانک ایران زمین و بازوی فناوری این بانک یعنی شرکت آرمان وفاداری آریا (آوا) و هلدینگ "های وب" توانستیم وارد حوزه نئوبانکها شویم و در واقع ما تنها نئوبانکی هستیم که در درون بانک شکل نگرفته و از درون صنعت فعالیت خود را آغاز می کند.
مدیر عامل نئوبانک هوشمند فردا در این نشست گفت:« ما در شرکت “هایوب” سالها در تلاش بودیم که بهعنوان یکی از بزرگترین اپراتورهای کشور خدماتی را به مشترکین خود ارائه دهیم که محور این خدمات امور بانکی بود و در تلاش بودیم که بتوانیم خود را با یکی از بانکهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات هماهنگ و از آنها سرویس دریافت کنیم که در نهایت توانستیم با کمک بانک ایران زمین این کار را به سرانجام برسانیم.
وی افزود: از اینکه بانک ایرانزمین توانسته بهصورت آهسته و پیوسته مسیر خود را به انتها برساند، شگفتزده شدیم. سیستمها و سامانههای این بانک همه نیاز ما را پوشش میدهند. همچنین وجه دیگر موضوع این بود که اغلب شرکتهای بانکی با بزرگتر شدن، کند میشوند که این تجربه را در شرکت آرمان وفاداری آریا (آوا) که به عنوان بازوی دیجیتال بانک ایرانزمین کار میکند شاهدش نبودیم و سرعت خوبی در این زمینه داشتند و ثمره آن فعالیتها و ارتباطات منجر به تاسیس شرکتی به اسم آوای فناوری و نوآوری هوشمند فردا و ایجاد نئوبانکی با مشارکت “بانک ایرانزمین” و شرکت “هایوب” شد.
نسخه اولیه نئوبانک فردا از امروز سه شنبه 27 اردیبهشت در دست کاربران قرار میگیرد و این بانک میخواهد به کمک زیرساختهای هایوب بتواند توسعه خود را نه فقط در تهران بلکه تمام شهرها و روستاهای کشور گسترش دهد.