دولت در حال حاضر ۶۳۰۰ خدمت در ۱۰ حوزه به جامعه ارائه میکند/بهره گیری از شرکت های دانش بنیان در مسئله حکمرانی محلی و فضای مجازی
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ میثم لطیفی معاونرئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری استخدامی کشود در نشست هم اندیشی با نخبگان استان مرکزی گفت: هدف از سفر به استانها در جریان مباحث و مسائل قرار گرفتن از نزدیک است و تصمیمات باید با توجه به اقتضائات کشور صورت گیرد.
لطیفی اظهار کرد: استان مرکزی استانی زرخیز است، فارغ از ظرفیتهای صنعتی و کشاورزی، این استان به لحاظ پرورش نیروهای انسانی و مفاخر و مشاهیر بزرگ ظرفیت خاصی در اختیار دارد، در برنامههای توسعهای، آمایشهای این گونهای مدنظر قرار نگرفته است در حالی که اگر به این شاخصهها توجه میشد و ظرفیتهای علمی بیشتر مدنظر قرار میگرفت، توسعه بیشتری رقم میخورد.
وی ادامه داد: بازنگری تحولی یکامر مهماست و برای تحقق این بازنگری باید دانشگاهیان کمک کنند و بر علم نافع اصرار داشته باشیم و این علم نافع محقق نمی شود مگر اینکه به سراغ رویکرد مسئله محور حرکت کنیم.
معاون رئیس جمهور بیان کرد: در حوزه فرهنگ، فرهنگ عدم پذیرش خودی را چگونه باید ترویج کرد؟ وپاسخ به اینمسئله بسیار مهماست.
وی افزود: یکی از مسائل جدی نگاه بخشی به موضوعات است و باید شرایط به شکلی باشد که هر فردی ارزیابی واقعی از خود داشته باشد.
لطیفی گفت: دولت در حال حاضر ۶۳۰۰ خدمت در ۱۰ حوزه به جامعه ارائه میکند و بخش عمدهای از این خدمات نیازی به حضور ندارد و باید از طریق سامانهها کار انجام گیرد، بر همین اساس به دنبال کوتاه کردن فرآیندها هستیم، اما نگاهبخشی یک معضل در این راستاست و هر مدیر، خود را مسئول بخش خود میداند در حالی که روابط بین سازمانی اهمیت بالایی دارد.
معاون رئیس جمهور اظهار کرد: متاسفانه شاهد ناراحتی مردم در نظام اداری کشور هستیم و در مسئله حکمرانی محلی و فضای مجازی می توان از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان بهرهمند شد، اگر شرکت دانش بنیانی برای موضوعی که مسئله دولت است، راهکار بیاورند خط اعتباری اختصاص مییابد.
لطیفی گفت: متاسفانه وضعیت دستگاههای محاسباتی ما در کشور نامناسب است و باید نخبگان به این مسئله ورود کنند.
وی خاطرنشان کرد: جهت گیری در دوره جدیدمبتنی بر تقویت دانشگاه فرهنگیان است و بیشترین مصرف کننده دولت از نظام آموزش عالی خود دولت است و مسلما باید تقویت این دانشگاه مدنظر باشد.
انتهای پیام