گزارش/مازیار شیری؛

آزادی بیان به سبک رشدی/توهین کنندگان به مقدسات مسلمانان عبرت بگیرند

پیروان آزادی بیان به سبک سلمان رشدی از سال‌ها پیش به مقدسات و آرمان‌های ملل مختلف توهین می‌کنند. عاقبت "رشدی" باید عبرت توهین کنندگان به مقدسات مسلمانان باشد.
کد خبر: ۹۴۵۱۷۰۵
|
۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰

خبرگزاری بسیج، سرویس فرهنگی، مازیارشیری: در زندگی امروزی استفاده از شبکه های مجازی خواه یا ناخواه تبدیل به زمینه ای پر استفاده برای تعامل در جامعه شده اند. به گفته کارشناسان فضای مجازی می تواند نمودی از جامعه باشد. شرکت های مختلفی با انگیزه ها، سرمایه ها، امکانات، زیرساخت ها و پایگاه های مختلف و گسترده در سالهای اخیر شروع به فعالیت جدی در رسانه های اجتماعی کرده اند. فراگیری و درآمد زایی این رسانه ها وارد عرصه کلان شده است، بطوریکه تعداد افراد فعال در برخی از آنها به دو میلیارد نفر رسیده است.

رهبر انقلاب: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم»

اهمیت نقش فضای مجازی را می توان در گفتمان ارزشمند مقام معظم رهبری هم کاوش نمود بطوریکه ایشان مستقیما و مکررا به اهمیت فضای مجازی به مسئولین و مردم گوشزد کرده اند. اهمیت فضای مجازی و دغدغه‌های حاکم بر این فضا طی سال‌های اخیر در بیانات حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای بارها شنیده شده است و ایشان در اظهارات متعددی غفلت از آسیب‌های مرتبط با این فضا را گوشزد کرده‌اند. همچنین ایشان در جایی فرمودند: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور می‌شدم» که این بیانات اهمیت فضای مجازی را نشان می‌دهد. در آغاز سال ۱۴۰۰ رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از سال نو در سخنرانی زنده تلویزیونی خطاب به ملت شریف ایران، صراحتاً از مدیریت فضای مجازی در کشور انتقاد کردند. ایشان فرمودند: «دشمنان از فضای مجازی حداکثر استفاده را می‌کنند. متأسفانه در فضای مجازی کشور ما آن رعایت‌های لازم با وجود آنهمه تأکیدی که داشته‌ام، صورت نمی‌گیرد و در یک جهاتی واقعاً «ول» است. باید کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد.»

اینستاگرام
رهبر معظم انقلاب اسلامی در جایی دیگر از سخنانشان  تاکید کردند: «همه دنیا و همه کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اعمال مدیریت می‌کنند. اما ما افتخار می‌کنیم به اینکه فضای مجازی را «ول» کردیم. این افتخار ندارد. این به هیچ وجه افتخار ندارد؛ فضای مجازی را باید مدیریت کرد. باید از این امکان مردم استفاده کنند. فضای مجازی بلاشک برای مردم وسیله آزادی است و خیلی هم خوب است. اما نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و ملت توطئه کند. دشمنان دارند از این فضا استفاده می‌کنند.»


 اینستاگرام شبکه اجتماعی تصویری ذیل شرکت متا پلتفرمز است که از سال ۲۰۱۲ تا کنون یک دهه از سرویس دهی آن می‌گذرد. آنچه مشخص است اینستاگرام رسانه طبقه متوسط در جهت دهی به علائق و سلائق است و بر خیره کنندگی و جذابیت استوار است. بررسی ها در انتهای سال 2021 نشان می دهد که کشور ایران با 43 میلیون کاربر فعال در اینستاگرام رتبه هشتم در کشور هایی با تعداد کاربر بالا در اینستاگرام را دارد. این آمار نشان می دهد که بخش اعظمی از مخاطبان شبکه های مجازی مثل  اینستاگرام ایرانی هستند و ایران در دنیای ارتباطات نقش مهمی را ایفا می کند.
ایران، هشتمین کشور در تعداد کاربر ایسنتاگرامی

سانسور و گنبد آهنین اینستاگرام بر گفتمان و منظومه فکری مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی  نمونه ای از ترجیح سیاست های کاخ سفید بر خواسته و علایق بخش اعظمی از مخاطبانش است. 

شاید زمانی که هنوز تعداد کاربران فعال ماهیانه (monthly active users)  آن کم تعداد بودند کمتر کسی فکر می‌کرد این شبکه به دنبال تحمیل نظر خود یا تبعیت از خط مشی سیاسی کاخ سفید باشد. اما هر چه جلوتر رفت نیت اینستاگرام بر اجرایی کردن نظرات عده ای خاص و ترجیح نظرات آنان بر خیل عظیمی از مخاطبانش برملا شد. تعداد کاربران فعال ماهیانه اینستاگرام از دو میلیارد نفر گذشته است و از همین رو  خودش به ابزار اعمال قدرت تبدیل شده و اینستاگرام مجرای پیاده سازی خواست سیاسی هیئت حاکمه آمریکا شده است. سانسور و گنبد آهنین اینستاگرام بر گفتمان و منظومه فکری مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی  نمونه ای از ترجیح سیاست های کاخ سفید بر خواسته و علایق بخش اعظمی از مخاطبانش است. 


اینستاگرام یک گنبد آهنین در برابر توسعه گفتمان شهید سلیمانی برافراشته است. هرگونه متن، صوت و تصویر او حذف می‌شود. بگذارید دقیق‌تر بگویم. از پردازش متن (text processing)  استفاده می‌کند تا نوشته روی صفحه عکس یا فیلم را شناسایی کند، از پردازش صوت (audio processing)  بهره می‌برد تا اگر صدایی از او یا درباره او است حذف شود و به صورت ویژه از پردازش تصویر (image processing) استفاده می‌کند که تصویر او را حتی روی یک پرچم از میان صد پرچم شناسایی و مسدود کند. این گنبد آهنین دنبال ریشه دواندن در تمام نرم افزار‌های دیگر و حتی خدمات پایه است. جبهه استکباری از تکثیر شهید سلیمانی و نهادینه شدن فرهنگ مقاومت می‌هراسد و این سانسور گسترده نشان از هراس مستکبران از حاج قاسم سلیمانی ها و پیروان مکتب آن شهید بزرگوار است.

اینستاگرام

کشور های غربی و آمریکا همواره مدعی آزادی بیان در رسانه های خود بوده اند و همواره در همه ی مجامع خود را دایعه دار آزادی بیان می دانند و می خواهند برای این اصل نقش پدر خوانده را ایفا کنند، درحالیکه، همیشه همین کشور های غربی بزرگ ترین بانیان نقض آزادی بیان بوده اند. در روز های گذشته با انتشار اخبار مربوط به حمله یک جوان آمریکایی به نویسنده مرتد و موهن که به اعتقادات یک و نیم میلیارد مسلمان توهین کرده بود،  رسانه های معاند دوباره ادعای دست دوم آزادی بیانشان را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردند و از فردی که امام خمینی (ره)  در سال 1367 او را مهدور الدم خوانده بود، دفاع کردند. فردی که برخلاف آزادی بیان و با پشتیبانی میلیون ها دلار پول و ساعت ها تریبون رسانه ای مطرح شده بود تا شاید بتواند کور سوی امیدی برای غربی ها باشد که با آن اعتقادات راسخ مسلمانان را مورد هجمه قرار دهند.  

اینستاگرام
 

چرا آزادی بیانتان گزینشی است؟

حال  این سوال مطرح است که آیا آزادی بیان یک طرفه است؟ چرا آزادی بیان گزینشی؟ اینستاگرام و توئیتر اصل آزادی بیان را در مقابل گفتمان حاج قاسم رعایت کردند؟ با گشت و گذاری ساده در فضای شبکه های اجتماعی فوق متوجه دشمنی این شبکه ها با منظومه افکار انقلابی، اسلامی، بسیجی و حزب اللهی می شویم. بایکوت هشتگ ها ی مربوط به موضوعات فوق بایکوت حتی نام بسیج و هرگونه ارتباط با نام های نهاد های بسیج در اینستاگرام مشهود است. در طرف دیگر اما می توانیم ببینیم که به دشمنان منافع ملی ملت ایران تریبون های گسترده نشان تیک آبی اعتماد اینستاگرام و رپورتاژ های سنگین داده می شود و این افراد بدون هیچ ملاحظه ای به اعتقادات، ارزش ها، قهرمان ها و اسطوره های یک ملت توهین می کنند بدون هیچ گونه عواقبی و این نمونه ی بارز آزادی بیان یک طرفه به سمت سلمان رشدی ها و رفقایشان است. 

اقدام به حذف پست‌های مرتبط با شهید محسن فخری زاده نیز یکی دیگر از اقدامات اخیر اینستاگرام در جهت عیان کردن چهره تروریستی خود است. اقدامی که بیش از هر چیز مفهوم آزادی بیان در شبکه‌های اجتماعی را زیر سوال برده و موافقت سردمداران این شبکه اجتماعی با تروریست پروری و رژیم تروریست پرور صهیونیست را نشان می دهد.

پیروان  آزادی بیان به سبک سلمان رشدی از سالها پیش به توهین به مخاطبان و اهانت به مقدسات و آرمان های مردم ملل مختلف عادت کرده اند. آنها از این امر غافل مانده اند که پیامد توهینشان بیخ گردنشان می ماند و این پیامد ها می توانند تیز و برنده باشند و حتی سالها بعد مثل سلمان رشدی با عواقب توهین هایشان روبرو شوند. عاقبت "رشدی" باید عبرت توهین کنندگان به مقدسات مسلمانان باشد.

بفرمایید مسیح علینژادیسم با چاشنی اینستا گرام!

در خراب لنگه خراب می خواهد و اینستاگرام آمریکایی-ترامپی-لومپنیسم زاکربرگ به شانتاژ های علینژاد و رفقایش نیاز دارد.

افرادی مثل علینژاد به راحتی می توانند با تریبون های گسترده در این فضاها به مردم ایران توهین کنند و امنیت مردم یک کشور را به خطر بیاندازند لابد رسالت آزادی بیان اینستاگرام و سلیقه ی زاکربرگ بر سیاست استعماری است که این افراد با رپورتاژ بالا در اینستاگرام بدون هیچ محدودیتی فعالیت می کنند اما، عکس حاج قاسم تهدید حساب می شود؟ مشخص است؛ در خراب لنگه خراب می خواهد و اینستاگرام آمریکایی-ترامپی-لومپنیسم زاکربرگ به شانتاژ های علینژاد و رفقایش نیاز دارد. کوشش و رپورتاژ مجازی شما جلوی عشق واقعی مردم به شهید سلیمانی و شهید همدانی را نمی گیرد. 


درپایان گفتنی است که مواضع سردمداران این شرکت ها باهماهنگی کاخ سفید نشینان و سیاست های "ریگان" گونه است و میلیارد ها دلار صرف "ایران ستیزی" در این شبکه ها می شود و جای خالی فعالیت های ما دشمن را امیدوار کرده است. با جهاد تبیین باید به فضای مجازی ول رسیدگی شود تا آگاهی، بصیرت و دانش نوین جوانان ایرانی جای فتنه، شانتاژ و فرافکنی دشمن را در فضای مجازی بگیرد.

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار