افتتاحیه استانی کاربینی عملیاتی دوره ملی طرح دادرس در قزوین
قزوین_به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، کاربینی عملیاتی طرح ملی دادرس روز گذشته در مراسمی با حضور معاون امداد و نجات، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی و معاون جوانان هلال احمر استان و جمعی از دانش آموزان مستعد و کوشا در محل پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر، افتتاح شد.
نادر میرزایی معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین در حاشیه مراسم افتتاحیه استانی کاربینی عملیاتی طرح ملی دادرس، اظهار کرد: امروزه با وجود حوادث و مخاطرات فراوانی که همواره ما را تهدید می کند اهمیت آمادگی در برابر حوادث و مخاطرات چند برابر احساس می شود و گسترش آموزشهای امدادی بین تمام افراد جامعه و بویژه دانشآموزان که دارای فکر و اندیشه هستند و مغز متفکر جامعه محسوب میشوند می تواند در کاهش آثار آسیب های ناشی از سوانح و حوادث بسیار تأثیر گذار باشد.
وی افزود: در کنار آموزش، عینی سازی و ارائه اطلاعات از طریق بصری و کسب تجربه در فضای شبیه سازی شده در فراگیری بیشتر و تعمیق داشته های تئوری، می تواند بسیار حائز اهمیت باشد از این جهت با کاربینی عملیاتی طرح ملی دادرس این مهم به ثمر خواهد نشست و دانش آموزان می توانند آموخته های خود را لمس کرده و با آن بهتر ارتباط برقرار کنند.
میرزایی با بیان اینکه یکی از اهداف طرح ملی دادرس افزایش ایمنی و کاهش خطر پذیری است، ادامه داد: در طول سال تحصیلی دانش آموزان دوره های آموزشی لازم را می گذرانند و طرح کاربینی میدانی عملیاتی دادرسان در پایگاه های امداد و نجات و شعب جمعیت هلال احمر استان می تواند کمک شایانی در زمینه افزایش ایمنی و کاهش خطر پذیری، دانش آموزان داشته باشد.
وی عنوان کرد: طرح کاربینی یکی از طرح های بسیار مهم و کلیدی سازمان جوانان در راستای کاهش آسیب ها در هنگام وقوع حوادث است و در واقع تکمیل کننده آموزش های طرح ملی دادرس(دانش آموزان آماده در روزهای سخت) است و دانش آموزان پس از فراگیری آموزش های کمک های اولیه و مهارت های داوطلبی به صورت تئوری و عملی با فعالیت مرکز کنترل عملیات EOC، تجهیزات امدادی و اصول و فنون امداد و نجات آشنا می شوند.
حکمت اله هاشمی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین نیز در این مراسم گفت: دانش آموزان در طرح ملی دادرس در فاز آمادگی قرار می گیرند که این آمادگی می تواند برای آنها در زمان بروز حوادث و بحرانها بسیار مفید و مؤثر باشد که اگر این آمادگی اتفاق نیافتد در مواقع بروز حوادث و سوانح می تواند آسیب های ناشی از آن را در جوامع افزایش دهد.
وی افزود: اگر ما در ارائه خدمات در زمان حوادث و سوانح تخصص نداشته باشیم نمی توانیم مؤثر واقع شویم و خدمات شایسته ای ارائه دهیم پس بحث آمادگی و آموزشهای تخصصی در امداد و نجات بسیار حائز اهمیت است و می تواند یاری دهنده ما در ارايه خدمات و همچنین در امر مقابله با حوادث باشد.
انتهای پیام/۱۰۱۰