رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین؛

حدود ۷۰۰ پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد/ شهرک انرژی استان جانمایی شد 

یاری عنوان کرد: حدود ۷۰۰ پروژه نیمه تمام استانی وجود دارد که نیاز به اعتبارات سنگین دارد و اولویت ما استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تکمیل پروژه های با پیشرفت بالای ۶۰ درصد است و حدود هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت اتمام پروژه های نیمه تمام نیاز است.
کد خبر: ۹۴۵۵۷۱۳
|
۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰

قزوین_به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، نشست خبری رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین صبح امروز  با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

ابوالفضل یاری، رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین در این مراسم بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه در چند حوزه شامل حوزه های برنامه و بودجه، آمار و اطلاعات، نظام فنی و اجرایی، منابع انسانی و آموزش و پژوهش فعالیت می کند.

وی گفت: یکی از اسناد مهم که از سوی دولت ابلاغ شده، سند آمایش استان است و استان قزوین اولین استانی است که اسناد مربوط به آمایش را ارایه داده و کارگروه های مختلف باید برنامه های خود را که قرار است در استان رخ دهد بر اساس اسناد آمایش انجام دهند.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین اظهار کرد: سند آمایش استان بر اساس ظرفیت ها و آینده نگری استان تدوین شده که بر این اساس برای مثال موضوع توسعه نیروگاه شهید رجایی توسط این سند آمایش رصد شده و ملاحظات صورت گرفته و موضوع استقرار فعالیت ها با اسناد آمایش باید اجرا شود.

یاری عنوان کرد: برخی از پروژه های کلان در مقایسه خروجی مطالعات سازمان برنامه مورد اهمیت است و به طور مثال هاب لجستیک استان که مکان یابی آن انجام شده و سرمایه گذاری آن مورد بررسی است، شهرک انرژی که خوشبختانه تفاهم نامه ها صورت گرفته  و جانمایی شده است، ایده منطقه آزاد کشاورزی که هفت سال پیش از سوی سازمان مطرح شده و پس از سفر وزیر کشاورزی این طرح جهت آینده استان برای توسعه سالم با حفظ منافع زیست محیطی در حال بررسی است.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین عنوان کرد: در حوزه منابع انسانی و دولت جدید، بحث سند تحول مردمی جزئی از دستور کارهای سازمان است. طراحی حکمرانی منطقه ای جزو ایده هایی بود که پیگیری می شود و امیدواریم قزوین به صورت پایلوت با طراحی حکمرانی منطقه ای و با تفویض اختیار دولت بتواند این سند تحول دولت مردمی را در استان قزوین اجرا نماید.

وی افزود: در حوزه نرخ بیکاری، با نرخ بیکاری ۹ و دو دهم کشوری و هفت و دو دهم استان، جنس بیکاری استان قزوین با استان های دیگر متفاوت است. سهم استان در حوزه رشد اقتصادی ۸.۴ دهم درصد است که برای این منظور ۶۱ هزار میلیارد تومان باید محقق شود تا این رشد صورت گیرد و این رشد هشت درصدی در استانی با ظرفیت های بسیار ناب استان قزوین دور از دسترس نیست و یکی از معیارهای ارزیابی سازمان ما و استانداری، رشد اقتصادی خواهد بود.

یاری تصریح کرد: امسال حدود یک هزار میلیارد تومان اعتبارات استانی داریم که هر سال بابت اعتبارات تملک دارایی و پروژه ها ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار استانی و ملی هزینه می شود و پیش بینی می شود  ۶۰۰ میلیارد تومان عملکرد اعتبارات استان در بخش هزینه ای باشد.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین در ادامه اضافه کرد: شرایط کارمندان استان در بحث دریافتی خارج از حقوق، نسبت به ۲۷ استان دیگر شرایط بهتری است و در این خصوص ۲۶ درصد افزایش اعتبارات نسبت به سال گذشته داشته ایم.

وی یادآور شد: در حوزه مصوبات سفر ریاست جمهوری، عدد بسیار مناسبی در حد استان های بزرگ به استان قزوین اختصاص داده شده است و ده هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبارات سفر ریاست جمهوری است که در تمام حوزه ها می باشد. از این میزان هزار و صد میلیارد تومان به استان اختصاص یافته و طی هفته جاری نیز حدود پانصد میلیارد تومان به حساب استان اختصاص می یابد.

یاری با اشاره به فعالیت ۳۴ هزار کارمند در ۸۴ دستگاه اجرایی بیان کرد: حقوق کارمندان ۲۴ دستگاه از طریق سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاه ها از طریق اعتبارات ملی تامین می شود.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین با اشاره به پروژه های نیمه تمام استان اضافه کرد: حدود ۷۰۰ پروژه نیمه تمام استانی وجود دارد که نیاز به اعتبارات سنگین دارد اما با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تکمیل پروژه های با پیشرفت بالای ۶۰ درصد است و حدود هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز به اتمام پروژه های نیمه تمام داریم که بیشترین پروژه ها در حوزه راه، بهداشت و درمان، عمران و شهری و حوزه آب است.

وی یادآور شد: سازمان ما کاملا تخصصی، خارج از فضای سیاسی فعالیت می کند و آماده مشاوره به همه تیم های کاری است. در مجموع یک درصد از مناطق محروم کشور در استان قرار دارد اگر شاخص های سال ۸۸ اصلاح نشود امکان افزایش شاخص های اعتباری به استان در بحث محرومیت زدایی وجود ندارد.

این مسوول با اشاره به بحث اعتماد به کارگزاران اظهار کرد: موضوع اعتماد به کارگزاران نظام موضوع فرهنگی است و به سرمایه اجتماعی برمی گردد، متأسفانه در استان اعتماد به کارگزاران نظام نسبت به سایر استان ها شرایط مناسبی ندارد و سعی شده از طریق اتوماسیون و دیگر موارد بهبود بخشیده شود.

یاری با اشاره به تبدیل وضعیت ها در استان عنوان کرد: تبدیل وضعیت ها در سیستم اداری غیر از قوانین خاص مثل ایثارگران، چند قانون دارد. ایثارگران موضوع خاصی بود که دولت اجازه داد به موضوع رسمی قطعی تبدیل وضعیت شود و در برخی موارد حقوق افزایش یافته و گاهی کاهش یافته است.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار