شاهرود_باغداران شاهرودی این روزها مشغول جمع آوری رقم میان رس انگور از تاکستانهای خود هستند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، تاکستانهای شاهرود شامل ارقام زودرس مانند خلیلی و یاقوتی، ارقام میان رس مانند عسکری، لعل، صاحبی و شاهانی و دیررس مانند سرخ فخری، سفید فخری و ریش بابا است.
ابراهیم باقری معاون فنی جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سطح زیر کشت انگور در این شهرستان چهار هزار و ۸۵۰ هکتار است که ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار بارور و مابقی غیر بارور است.
او افزود: میانگین برداشت از هر هکتار باغ انگور ۲۵ تن است.
باقری ادامه داد: ۷۰ درصد باغهای انگور شاهرود دارای رقم سرخ فخری معروف به انگور شاهرودی هستند که رقمی دیر رس است.
۶۰ درصد انگور تولیدی در شاهرود به صورت تازه خوری مصرف میشود.
سالانه ۱۰ درصد انگور کشور در شاهرود میشود و برداشت انگور تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار