راه اندازی کلینک معنوی برای فرقه درمانی در تبریز

تبریز- مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از راه اندازی کلینک معنوی برای فرقه درمانی در تبریز خبر داد.
کد خبر: ۹۴۸۰۲۹۶
|
۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محمود حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت برخی حلقه ها و فرقه در استان، گفت: آذربایجان شرقی در خصوص فعالیت فرقه بهاییت به عنوان ششمین و عرفان حلقه پس از تهران دومین استان است.

وی با اظهار تاسف از اینکه مسیحیت تبشیری که از منطقه آذربایجان نیز حمایت می شود، در آذربایجان شرقی در حال رشد است، افزود: ایجاد کلینک معنوی برای فرقه درمانی راهی است برای پاسخ به شبهات و سوالات در این خصوص و مراجعه برخی افراد گرفتار در این راستا به جای برخورد قهری تا بتوانیم افراد را اقناع کنیم.
حجت الاسلام حسینی اضاف کرد: رهبران این فرقه ها در مرحله نخست با ابراز محبت و دستگیری در قالب کمک و اهدای جهیزیه اقدام کرده سپس مطالب خود را به افراد ارایه می کنند که متاسفانه افراد نیز پس از مدت ها می بینند در دام این نوع فرقه ها گرفتار شده اند.

وی همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی در این خصوص خبر داد و گفت: در این راستا همکاری با آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان داریم تا با شناسایی فرقه ها و بانک اطلاعاتی و تربیت مربی در این خصوص بتوانیم از گرایش اف سمت پیشگری کنیم.

حجت الاسلام حسینی در بخش دیگر سخنان خود اظهارداشت: بیشترین فعالیت اداره کل مباحث فرهنگی و مذهبی است و در کنار آن فعالیت اجتماعی خود را نیز به واسطه تشکل ها انجام می دهد و صرفا فعالیت این اداره کل مرتبط با روحانیت و هیئات مذهبی نیست و در خصوص مباحث فرهنگی و مذهبی بوده و فعالیت های قرآنی نیز فعالیت دارد.

وی با اشاره به بنیاد هدایت و تشکیل شبکه امامت نیز بیان کرد: امامان محله در قالب این شبکه در روستاها به عنوان روحانی که از قم یا مناطق دیگر در روستاها مستقر می شوند فعالیت های فرهنگی و اجتماعی اعم از مسایل و مشکلات و نیازمندی های محله را انجام می دهند.

حجت الاسلام حسینی ادامه داد: این طرح از سخنان سردار سلیمانی منبعث شده است که ایشان تأکید داشتند که امام محله باید به مسایل محله رسیدگی کند و این طرح طی دو و نیم سال گذشته آغازشده و نتایج آن را در کمک های مومنانه  دیدیم.
وی اضافه کرد: امامان محله در روستاها و سکونت های غیر رسمی از طریق پایگاه های اجتماعی ورود یافته و مسایل را بررسی و نسبت به رفع آن ها از طریق نهادهای مرتبط اقدام می کنند که ۱۷ پایگاه اجتماعی در تبریز و تعدادی نیز در برخی شهرستان ها وجود دارد و روحانیون این پایگاه های اجتماعی افراد جهادی هستند.

حجت الاسلام حسینی تعداد روحانیون مستقر در روستاها را ۸۰ نفر و امامان محله را ۴۲ نفر اعلام کرد و گفت: در مناسبت های ملی و مذهبی نیز مبلغ به مناطق و روستاهایی که روحانی وجود ندارد اعزام می کنیم که مناسبت محرم و رمضان برای مسایل دینی و احکام شرعی از آن جمله است.

وی ادامه داد: در طرح امین نیز ۸۰۰ نفر مبلغ در سطح آموزش و پرورش در خصوص مباحث فرهنگی فعالیت می کنند و دوره لازم برای ارتباط با نوجوانان و جوانان را طی کرده اند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار