الگوی صندوقهای قرض الحسنه بسیج، بستری برای مردمی کردن اقتصاد/ ثبت بیش از 5 هزار گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، اسماعیل قزل سفلی مسئول بسیج سازندگی استان فارس در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شیراز با اشاره به اینکه بیش از 5 هزار گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی ثبت شده اند بیان داشت: جهادگران در وقایع و حوادث مختلف مانند دوران کرونا یا حوادث طبیعی و رخ دادهای اجتماعی در سراسر نقاط استان فارس مشغول خدمت رسانی و کمک رسانی بوده اند.
وی با اشاره به تنوع خدمات رسانی گروه های جهادی از جمله کمک مومنانه، جهاد آبرسانی، اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی و اشتغال زایی، آبخیز داری و آبخوان داری، ساخت مسکن محرومین و ... گفت: مناطق مورد هدف فعالیت های گروه های جهادی مناطق محروم و کم برخوردار بویژه روستاها، حاشیه شهرهاست و به دنبال حل مسائل مشکلات این مناطق با رویکرد حل مسئله هستند.
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی سپاه فجر استان فارس با اشاره به مهمترین پروژه های عمرانی اجرا شده توسط گروه های جهادی بیان داشت: در طرح آبخیز تا جالیز که در سال جاری اجرایی خواهد شد در 19 شهرستان طرح آبخیز داری و آبخوان داری و در 18 شهرستان طرح احیاء قنوات عملیاتی می گردد.
وی در خصوص پروژه های ساخت مسکن برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نیز گفت: در سال گذشته 534 واحد مسکونی تحویل مددجویان عزیز شد و امسال نیز این طرح با همکاری کمیته امداد امام خمینی ( ره) و بنیاد مسکن ادامه پیدا خواهد کرد تا هیچ مددجوی در استان فارس نباشد که از داشتن مسکن و سرپناه محروم باشند.
قزل سفلی در خصوص طرح های اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی و اشتغال زایی گفت: بیش از 1800 صندوق قرض الحسنه بسیج در سراسر استان و 198 تعاونی شکل گرفته است و با مدیریت مالی این صندوق ها و با توانمند سازی و تسهیلگری 3 هزار 100 فرصت شغلی خرد و خانگی فراهم شده است. الگوی صندوق های قرض الحسنه بسیج و تعاونی های اشتغال زای بسیج بستری برای مردمی کردن اقتصاد است که امسال نیز با خوشه بندی و تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش تولید در پایدار سازی مشاغل خرد و کوچک و خانگی ایجاد شده تلاش خواهیم کرد.
انتهای پیام/