سرهنگ علی مریدی مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان ایلام شامگاه سه شنبه گفت: تیم درمانی بسیج جامعه پزشکی استان با حضور در زندان مرکزی ایلام به ۱۰۰ نفر از زندانیان آقا و خانم این ندامتگاه خدمات درمانی ارائه دادند.
وی افزود: برنامه بسیج جامعه پزشکی در جهت هم افزایی با سازمان بسیج حقوقدانان استان و متشکل از یک تیم چند تخصصی شامل هفت پزشک متخصص داخلی، ارتوپد، اعصاب و روان، زنان (بند نسوان)، دندانپزشک، پزشک عمومی و کارشناسان آموزش بهداشت انجام گرفت.
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان ایلام عنوان کرد: این برنامه در راستای اجرای مصوبات قرارگاه اجتماعی و در پی اعلام نیاز و درخواست مسئول سازمان زندانهای استان و در قالب اردوی یک روزه جهادی بسیج جامعه پزشکی استان انجام شد.
خدمات بسیج جامعه پزشکی استان در طول ایام سال بصورت مستمر ادامه دارد و حتی در مناطق صعب العبور که دسترسی عموم مردم به مراکز بهداشتی سخت بوده این خدمات ارائه میشود.
اجماع عراقیها برای حمایت از بسیج مردمی ادامه دارد
مدیرعامل مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران: