وصیت‌نامه شهید «علیرضا شاملو»؛

پاسدار دستاوردهای انقلاب اسلامی باشید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «علیرضا شاملو» آمده است: مسئولیت خطیر پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است؛ شهادت را با شهادت انتخاب كنم و در راه صادقانه به مردم محروم كشور و احیای رسالت سازندگی از جان خود بگذرم.
کد خبر: ۹۵۶۱۴۸۹
|
۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۳

وصیت‌نامه شهید

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ شهید والامقام «علیرضا شاملو» در دوم فروردین‌ماه سال 1341 در یکی از روستاهای ملایر به نام گرجائی پا به جهان هستی گذاشت. از 8 سالگی همراه خانواده به شهر اراک مهاجرت کرد. با وجود همه مشکلات، ادامه تحصیل داد و در مدت 10 سال موفق به گرفتن دو دیپلم شد.

اوقات بیکاری‌اش را صرف مطالعه، گردش‌‏های علمی، ورزش، رفتن به مجامع و سخنرانی‏‌ها و بحث‏‌های سیاسی_ ایدئولوژیکی می‏‌کرد. در رژیم پهلوی فعالیت‌های فرهنگی ضد حکومت فراوان داشت. از جمله به شهرهای مختلف می‌‏رفت و در مساجد و مراکزی که دانش‌آموزان بودند، سخنرانی می‌‏کرد.

در پخش اعلامیه و تشکیل راهپیمایی‌‏ها شرکت داشت. هم‌زمان با انقلاب اسلامی در صف مبارزان جای گرفت و بار‌ها از سوی ساواک مورد تعقیب و بازجویی واقع شد. بسیار پیش می‌‏آمد که خود سخنران مجالس بود. با گروه‌های چپ در دوران بعد از انقلاب، بسیار بحث و گفتگو داشت.

در مورد روحانیت و رهبران مذهبی نظر بسیار جالبی داشت، می‌‏گفت: رهبران مذهبی افرادی هستند و باید باشند که آلام مردم را تسکین بخشند و این آلام مردم قلب‏هایشان را گداخته باشد و مسئولیت خطیر شیعه علی(علیهم السلام) بودن را تا انتهای سعادت، انسانیت، جهاد، شهادت به پیش برند.

بعد از پیروزی انقلاب از جمله افرادی بود که با تشکیل جهاد وارد این نهاد شد. از طریق جهاد به روستاها برای کار فرهنگی هجرت کرد. هم‌زمان در هفته‌نامه سروش نیز خبرنگاری می‌کرد.

پس از مدتی کار کردن در جهاد اراک، بنا بر فرمان امام(v) به خاطر کمک به مردم کردستان و برای سازندگی به آن خطه سفر کرد تا هجرت از خود به خدا را شروع کند. در کردستان نیز لحظه‏‌ای آرام نگرفت. به روستاها می‌‏رفت، در میان مردم کُرد حضور پیدا می‏‌کرد. در آخرین سفر که برای دیدار خانواده‏اش آمده بود، به وضوح مشخص بود، دیگر بر نمی‌‏گردد. مهرماه سال 1357 در سنندج به اسارت گروهک کومله در آمد و پس از ماه‌ها اسارت و شکنجه در زندان دولتو به دست گروهک‌های ضدانقلاب در هفتم بهمن‌ماه 1357 به شهادت رسید.

فرازی از وصیت‌نامه شهید: 


مسئولیت خطیر پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است. شهادت را با شهادت انتخاب كنم و در راه صادقانه به مردم محروم كشور و احیای رسالت سازندگی از جان خود بگذرم. بعد همه دوستان و عزیزانم را به میهن را به کار و تلاش می‌خوانم و از آن‌ها می‌خواهم كه به انقلاب اسلامی دین خود را ادا نمایند. فلسفه من در زنده ماندن این بوده كه برگردم و رسالتم را ادامه دهم و به تزكیه نفس و به كار بستن هر چه بیشتر قوانین قرآن بپردازم. از کسانی که در مدت یك سال گذشته، با آنان همكاری داشته‌ام. تمنای دعای خیر و بخشش دارم و امیدوارم در هر كار سازنده و انسان دوستانه‌ای و در هر قدمی که برای سازندگی ایران و در جهت خدمت به انقلاب اسلامی برمی‌دارند، سخت بکوشند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار