خبرهای داغ:

با حمایت‌های پدرم موفق به اختراع «معادل‌ساز صوت و نور» شدم

بیشترین انگیزه‌ای که من را به سوی اختراع دستگاه معادل‌ساز صوت و نور ترغیب کرد، هیجان دیدن صوتی بود که از دهان خارج می‌شود.
کد خبر: ۹۵۷۷۴۹۳
|
۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰

با حمایت‌های پدرم موفق به اختراع «معادل‌ساز صورت و نور» شدم

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، «سید علی اکبر حیدری» دانش آموز مخترع ایرانی متولد سال ۱۳۸۴ است.

وی دانش‌آموز پایه دوازدهم رشته ریاضی، یکی از برگزیدگان جشنواره ملی، دارنده مدال نقره جشنواره بین المللی ابن سینا، مدال برنز جشنواره خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی است‌.

حیدری در گفتگو با خبرگزاری بسیج در خصوص اختراعش که دستگاه «معادل‌ساز صوت و نور» نام دارد، اظهار کرد: از ویژگی‌های دستگاه معادل صوت و نور که در جشنواره خلاقیت حائز رتبه سوم و کسب مدال برنز شد این است که از اتلاف وقت جلوگیری می کند و باعث سرعت بخشیدن به کارها می‌شود.

وی افزود: بیشترین انگیزه‌ای که من را به سوی اختراع دستگاه معادل‌ساز صوت و نور ترغیب کرد، هیجان دیدن صوتی بود که از دهان خارج می‌شود. 

این دانش آموز گفت: ایده ساخت این دستگاه از پایه ابتدایی در ذهنم جرقه زد و به دنبال جواب این سؤال بودم که چگونه می توان صدا را دید؟

حیدری با بیان این‌که این ایده را از پایه هفتم دنبال کردم و در ابتدا با خود گفتم این اختراع خیلی ساده است و نمی تواند برای جامعه مفید باشد، تصریح کرد: این طرح با مشکلاتی زیادی روبرو شد لذا برای انجام آن دلسرد شدم اما با حمایت‌های پدرم به پژوهش سرای آیت الله خاتمی رفتم و آنها بیشتر بنده را راهنمایی و به انجام این طرح ترغیب کردند.

وی در ادامه به موارد استفاده دستگاه صوت و نور اشاره و عنوان کرد: این دستگاه با استفاده از لیزر و یک پرده خاص و دو تکه لوله پولیکا ساخته شده است و حدود یک سال و نیم به صورت ناپیوسته وقت برای این کار صرف شده است؛ در حوزه‌های آموزشی ابتدایی، موسیقی و نظامی، پزشکی و گفتار درمانی، انتقال اطلاعات صوتی با سرعت نور به صورت امن و سریع، آموزش مبانی پایه فیزیک اپتیک و اکوستیک به دانش آموزان در مدارس و به هیچ روشی قابلیت هک شدن را ندارد.

انتهای پیام/خبرنگار: طاهره حاجی مزدارانی

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار