به گزارش خبرگزاری بسیج از قم در یادداشت سیدمحمدمهدی موسوی به دغدغهای دوستانه با اساتید فرهیخته دانشگاهی پرداخته است:
دغدغه ای دوستانه با اساتید دانشگاهی؛
محافظهکاری با ادعای انقلابیگری!
برخی که حتی ادعای انقلابی گری دارند چنان در پیلهی سکوت و محافظه کاری گرفتار و زمینگیر می شوند که حتی زمینهی تعجب جریان مقابل را نیز فراهم می سازد.
در میانهی ایام اللهی که به عنوان دهه فجر سعی در گرامیداشت آن داریم، با یکی از اساتید دغدغهمندِ دانشگاهی گپ و گفتی دوستانه داشتم با محوریت این پرسش که به راستی چرا برخی اساتید که بعضاً داعیه انقلابی دارند و به عنوان نخبهی انقلابی از آن ها یاد می شود آن طور که باید و شاید در فضای رسانه ای در راستای دفاع از انقلاب اسلامی و پاسخ به شبهات مربوط به آن کنش و واکنشی نداشته و حتی موضع گیری ملایمی هم در رابطه تحولات روز ندارند.
آنچه این دوستِ فرزانه و فرهیخته ما بدان اشاره داشت ناظر به نکته ای است که نیازمند تعمق افزونتری است؛ به قول این رفیقِ شفیق، دوستان موضعی نمی گیرند از این بابت که یا مسئولیتی دارند و یا نگران هستند که در آینده موضعگیری صریحشان به مانعی برای دست یابی به مناصب و پستهای دانشگاهی و یا اجرایی کشور تبدیل شود.
دردآورتر این است که میشنویم و میبینیم برخی که حتی ادعای انقلابیگری دارند چنان در پیلهی سکوت و محافظه کاری گرفتار و زمینگیر می شوند که حتی زمینهی تعجب جریان مقابل را نیز فراهم می سازد.
این در حالی است که امروز انقلاب اسلامی و رهبر مقتدر اما مظلوم آن، نیاز به نقش آفرینی افرادی دارد که به ویژه در طیف نخبگانی جامعه قرار داشته و به هر نحوی، مرجعیتِ بخشهایی از مردم به خصوص جوانان تحصیل کرده یا در حال تحصیل برعهده دارند.
سخن و گلایه در این زمینه بسیار است با این حال آن چه حائز اهمیت است این که در کورانِ حوادث رنگارنگ و گاه پیچیده روزگار فعلی، باید با انرژی و انگیزه بالا آن هم توأم با نیت خدایی و مخلصانه برای انقلاب و ارزشهای آن کار کرد چه آن که به تعبیر رهبر عزیزمان به قله نزدیک شدهایم و در این شرایط حساس تاریخی، اگر در ادامه مسیر، کوتاهی و سستی نشان دهیم، چه بسا زمان به قله رسیدن برایمان بیش از پیش به طول بینجامد و همین مساله خسرانهای فراوانی به همراه دارد که نیاز به تذکار ندارد.
از سوی دیگر تجربه ۴۵ سال گذشته ثابت میکند هرجا تفکر و روحیه انقلابی یعنی خلوص، پاکدستی، خدا و خلق را دیدن و خود را ندیدن، تخصص متعهدانه و... حاکم بوده، بر خلاف آنچه علیه آن تبلیغ میشود شاهد خطشکنی همراه با تلاش و تدبیر و تفکر و اقدام جهادی در جهت دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده بودهایم.
کلام سکاندار انقلاب در این زمینه همچنان راهگشاست آن جا که میفرمایند:"روحیه انقلابی یعنی ترس نداشته باشید، ملاحظهکاری نداشته باشید، محافظهکاری نداشته باشید، وقتی تشخیص دادید عمل کنید، اقدام کنید، پیش بروید، به توقّف راضی نشوید، کارها را تزیینی انجام ندهید. گاهی انسان یک کاری انجام میدهد، حالت تزیینی و تشریفاتی دارد، اینها سَم است. کار را جدّی انجام بدهید، اینها تحوّل را عملی میکند..."
سید محمدمهدی موسوی