به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، مظفر جمالینژاد امروز در نشست جهاد تبیین در اداره کل دیوان محاسبات استان که با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) برگزار شد، اظهار کرد: نیروهای مسلح خاصه بسیج و سپاه دستاوردهای عظیمی در تامین نظم و امنیت کشور و جهتدهی در منطقه داشتهاند و الگوپذیری در جهان امروز از آثار و برکات آن است.
وی بخش مهمی از پیشرفتها و دستاوردهای کشور در حوزههای اقتصاد، فرهنگ، عمران و آبادانی، امنیت، اقتدار و مدیریت بحران در این برهه از تاریخ را مرهون تلاش و مجاهدت نیروهای مسلح دانست و بیان کرد: تحقق وعده صادق، صبر و استقامت جبهه مقاومت، حمایت جهانی و به رسمیت شناختن فلسطین در مجامع بینالمللی محصول نقشه راه روشن انقلاب اسلامی است که در این زمینه، بسیج و سپاه پاسداران نقش پیشبرنده و محوری دارند.
او گفت: برای ایجاد شفافیت و برقراری انضباط در حوزه اقتصاد، دیوان محاسبات نقش مهمی دارد و تلاش میکند با اقدامات صیانتبخش خود در راستای امیدآفرینی، ارتقا و حفظ اعتماد و سرمایه اجتماعی عمل کند.
جمالینژاد با بیان اینکه دیوان محاسبات برای نظمبخشی و برقراری انضباط مالی و ایجاد شفافیت اقدامات موثری انجام داده است، اظهار کرد: امروز کارکنان دیوان محاسبات در دستگاههای اجرایی حضور موثر و پررنگی دارند و اجرای بهموقع ظرفیتهای قانونی از جمله قانون بودجه را بهصورت مستمر رصد و پیگیری میکنند.
وی ادامه داد: دیوان محاسبات برای تحقق شعار سال در حوزه تولید و اشتغال اقدامات و برنامههای استان را رصد و کنترل میکنند. همچنین تحقق برنامههای مصوب دولت و مصوبات سفرها، تسهیل و تسریع در جریان ورودی منابع بودجه، کنترل مصارف بودجه، بازدیدهای میدانی از طرحها و پروژهها، احصا و پیگیری انحرافات قانونی، تقویت کنترلهای داخلی و سامانههای اطلاعاتی، تهیه گزارشهای تحلیلی و بهموقع برای تصمیمگیری در حوزههای تقنینی و اجرایی و عارضهیابی نظام مسائل استان و انعکاس به دستگاههای ذیربط از دیگر برنامهها و فعالیتهای دیوان محاسبات استان است.
جمالینژاد بیان کرد: مردمی کردن نظارت در سالهای اخیر جزو سیاستهای دیوان محاسبات بوده و برای تحقق این امر، برقراری ارتباط و شنیدن صدای مردم از طریق سامانه ۱۹۸، تشکیل مجمع نظارت مردمی در استانها در دستور کار قرار گرفته و پاسخدهی به استعلامات فنی، نظارت مستمر بر هوشمندسازی و استقرار دولت الکترونیک، اجرای حسابداری تعهدی، حسابداری واحد خزانه و صدور حواله الکترونیک، حساب ذینفع نهایی، اصلاح ساختار بودجه، مولدسازی و تثبیت داراییهای دولت و حفظ و صیانت از اموال دولت بخش مهمی از برنامهها و اولویتهای سالانه دیوان محاسبات است که چنانچه درست اجرا شود، علاوه بر رفع انحرافات و آسیبهای احتمالی، زمینه اصلاح ساختار و ناترازی بودجه را بیش از پیش فراهم میکند.
انتهای پیام