برگزاری سومین دوره سوگواره «آب و آیینه» در تبریز
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حامد شب خیز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این سوگواره نمایشی بوده و در دو دوره گذشته به صورت استانی برگزار شده است، گفت: سومین دوره آن به صورت منطقه ای و با حضور هنرمندانی از استان های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان برگزار می شود.
وی افزود: سوگواری بانوی «آب و آیینه» تنها رویداد هنری کشور در موضوع حضرت فاطمه(س) است که به شخصیت ایشان در قالب هنر نمایشی پرداخت می شود.
شب خیز ادامه داد: سازمان بسیج هنرمندان یکی از اقشار ۲۲ گانه بسیج است که در مرکز استان ها فعالیت دارد و در همه شهرستان ها نیز کانون های بسیج هنرمندان فعالیت دارند که هدف آن فعالیت در حوزه هنر ارزشی و انقلابی، جذب، آموزش، بکارگیری هنرمندان و تولید محتوای هنری است.
وی اضافه کرد: ساز و کار این سازمان در دو محور اداری و انجمن پایه بوده و شورای انجمن ها متشکل از چهره های برجسته استان در انجمن ها در راستای اهداف سازمان فعالیت می کنند.
شب خیز با بیان اینکه برای برگزاری ملی این رویداد آمادگی داشتیم، گفت: سال گذشته از اراک، تهران، اصفهان و چندین شهر دیگر درخواست داشتیم ولی با توجه به محدودیت مالی نتوانستیم این دوره را به صورت سراسری برگزار کنیم امید است سال آینده با حمایت دیگر نهادها شاهد برگزاری آن به صورت ملی باشیم.
راه یابی ۳۴ اثر به مرحله بازبینی سوگواره
دبیر اجرایی سوگواره «آب و آیینه» نیز اعلام کرد» از چهار استان آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان ۵۶ اثر رسیده به دبیرخانه سوگواره رسیده که از بین آن ها ۳۴ اثر به مرحله بازبینی راه یافتند.
احمد عبدی افزود: از ششم تا هشتم آذر آثار راه یافته بازبینی شده و از بین آن ها آثار راه یافته به بخش رقابتی از ۹ تا ۱۱ داوری می شوند.
وی همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی این رویداد نیز خبر داد و گفت: این کارگاه پیش از ظهر ۱۲ آذر برگزار و بعد از ظهر نیز آیین پایانی این سوگواره برگزار و برگزیدگان آن معرفی مس شوند.
آموزش هنرمندان حوزه نمایش هدف بزرگ سوگواره است
دبیر سوگواره «آب و آیینه» نیز در ادامه گفت: بزرگ ترین هدف از این سوگواره ها آموزش محوری است که تلاش داریم با برگزاری کارگاه ها و بهره مندا از اساتید مبرز در این حوزه گام برداریم.
بهمن تقی پور افزود: انسجام هنرمندان، شناسایی استعدادها و پیشگیری از تحریف در حوزه هنر نمایشی ارزش از دیگر اهداف این جشنواره است.
وی با اظهار تاسف از حمایت نکردن برخی متولیان فرهنگی از این هنر نمایشی ارزشی و هنرمندان، اظهارداشت: اگر حمایت ها باشد چرا به جای اینکه کار این سوگواره را از آغاز سال کلید بزنیم طی یک ماه و نیم گذشته آن را شروع کردیم و چرا با وجود درخواست ها از دیگر استان ها برای حضور، آن را نتوانستیم سراسری برگزرار کنیم.
تقی پور خاطرنشان کرد: علیرغم این کوتاهی و بی توجهی ها آثار رسیده نسبت به سال گذشته افزایش داشته و این نقطه امید بخشی است و در سختی برگزاری این سوگواره به عینه مظلومیت حضرت زهرا(س) را لمس کردیم.