افزایش ۱۲۰ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی شهرستان مراغه در بهمن ماه 1403

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، هادی خرسندی گفت: در پی برنامهریزیهای دقیق و اعمال سیاستهای حمایتی از صنعت مرغداری، جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی شهرستان مراغه در بهمن ماه سال جاری با افزایش چشمگیری مواجه شده است. در این ماه تعداد جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی به ۴۹۰ هزار قطعه رسیده که این میزان نسبت به سهمیه ماهانه شهرستان ۱۲۰ درصد افزایش نشان میدهد.
وی توضیح داد: این افزایش جوجهریزی به ویژه با توجه به نزدیک شدن به ایام پیک مصرف مانند ماه رمضان و عید نوروز، به تأمین نیاز بازار و کاهش فشار بر عرضه گوشت مرغ کمک خواهد کرد. این اقدام، بخشی از برنامههای گسترده جهاد کشاورزی برای تأمین محصولات پروتئینی در زمانهای حساس است.
خرسندی همچنین افزود: سیاست جهاد کشاورزی شهرستان مراغه در حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل در روند جوجهریزی، توانسته به مرغداران کمک کند تا در این شرایط به راحتی بتوانند تولیدات خود را افزایش دهند.
وی تأکید کرد: برنامه جهادکشاورزی در آینده به مکانیزهکردن هر چه بیشتر واحدهای مرغداریهای گوشتی اختصاص دارد که این امر موجب افزایش کیفیت و کاهش هزینههای تولید خواهد شد. این افزایش جوجهریزی در حالی رخ داده است که پیشبینی میشود با توجه به رشد تقاضا در ماههای آتی، شهرستان مراغه قادر به تأمین نیاز بازار با تولیدات داخلی باشد.
خرسندی به ادامه همکاری با مرغداران و بهکارگیری شیوههای نوین تولیدی برای افزایش تولید اشاره کرد و گفت: بیشترین تمرکز ما بر روی تولید پایدار و مدیریت منابع در راستای تأمین امنیت غذایی است.